Valentijn (Medewerker Bedrijfsbureau)

Valentijn heeft ruim 2,5 jaar werkervaring binnen de Supply Chain en is in het bezit van zijn hbo-diploma Technische Bedrijfskunde. Momenteel bekleed hij de functie van Proces Coördinator binnen een handelsorganistie in bloemen. Valentijn heeft hier een nieuw Warehouse Management Systeem (WMS) geïmplementeerd en is hierin verantwoordelijk voor het monitoren van alle logistieke- en supply chain processen in het warehouse. Zo verdeelt hij de beschikbare goederen over de klanten op basis van hun orders en stelt hij de planning op van het verpakken van de verschillende producten. Doordat Valentijn alle data controleert en bijhoud in het systeem is hij tevens het eerste aanspreekpunt voor zijn collega’s wanner zich problemen voordoen. Helaas staat de functie erg op zichzelf en Valentijn bevindt zich veel liever midden in de operatie. Met deze reden staat hij open voor een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain.

Valentijn is een enthousiaste en sympathieke jongeman. Hij is niet bang om zijn handen uit de mouwen te steken; zo sleutelt hij in zijn vrije tijd graag aan motors en auto's. Valentijn behoudt door zijn ervaring gemakkelijk het overzicht van alle processen en signaleert hierdoor gemakkelijk knelpunten. Met zijn communicatieve vaardigheden brengt hij vervolgens makkelijk zijn ideeën over op anderen. Als korfbalcoach zet hij deze vaardigheden ook graag in om anderen te motiveren en begeleiden.

Valentijn heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.850,- bruto per maand.

Functie

Medewerker Bedrijfsbureau

Leeftijd

23

Woonplaats

Regio Leiden

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift; Duits goed in woord en matig in geschrift.

Computervaardigheden

Ervaring met ERP-systemen (waaronder Kewill), SPSS, MS Office; Excel (gevorderd), Word, PowerPoint