Marloes (Teamleider Productie)

Marloes heeft ruim vijf jaar ervaring binnen de Supply Chain, waarvan de laatste twee jaar in leidinggevende posities. Voor een producent van voedingsmiddelen is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse productieplanning en het coördineren van interne logistieke processen. Daarnaast stuur Marloes het warehouse aan en is zij aangesteld als projectleider voor diverse interne projecten. Ondertussen werkt Marloes bijna twee jaar met plezier bij haar huidige werkgever. Echter zijn er voor haar geen verdere mogelijkheden binnen de organisatie. Met deze reden is zij op zoek naar een werkgever waar zij wel een volgende stap kan zetten. 

Marloes is een vrolijke en goedlachse vrouw met goede communicatieve vaardigheden. Ze weet haar team en naaste collega's altijd te motiveren en behaald haar resultaten het liefst in teamverband. Ze heeft daarnaast een zeer goed inzicht in het optimaliseren van processen waardoor ze als projectleider is gekozen. Door deze kwaliteiten weet Marloes niet alleen zichzelf te ontwikkelen maar ook de gehele afdeling en de mensen om zich heen.

Marloes heeft een opzegtermijn van één maand, is 36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.600,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Betrokken bij verschillende interne projecten gericht op het efficiënter inrichten van de bedrijfsprocessen middels de Lean Six Sigma methode;
  • Coördineren van de dagelijkse productieplanning en het monitoren van interne logistieke processen;
  • Verantwoordelijk voor de aansturing van het warehouse;
  • Opstellen van de forecast en bijsturen op de productieplanning waar nodig;
  • Voor meerdere locaties in Nederland verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van verschillende voedingsmiddelen;
  • Opstellen van de dagelijkse personeelsplanning en voeren van functioneringsgesprekken; 
  • Eerste aanspreekpunt bij problemen in het logistieke- en productieproces.

Functie

Teamleider Productie

Leeftijd

30

Woonplaats

Alphen aan den Rijn

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office; Excel (uitstekend), Word en Powerpoint. Diverse ERP-systemen.