Ronald (Supply Chain Coördinator)

Ronald is een echt talent in de Supply Chain Management. Bij zijn huidige werkgever heeft hij meerdere verbeterslagen doorgevoerd in het voorraadmanagement, de inkoopstrategie en het maakproces. Dit doet hij door op data te sturen, forecasts te maken en bedrijfsbreed naar processen te kijken. Hiervoor is hij de spil tussen de afdelingen Engineering, Werkvoorbereiding, Inkoop en Productie. Wat Ronald signaleert, rapporteert hij helder en duidelijk aan het MT. Dit deed hij ook al tijdens het schrijven van zijn masterscriptie bij hetzelfde bedrijf: alle processen van A tot Z afgaan en hier plannen op formuleren. Voor hem is dit niet anders dan wat hij in zijn bijbanen als Sales Agent deed: mensen overtuigen op basis van wat ze willen en moeten horen. Voor Ronald is efficiënter werken en het optimaliseren van de inkoop, productie en overige Supply Chain elementen heel natuurlijk. Iets waar hij graag mee verder gaat in een bedrijf met een duidelijke visie op hun Supply Chain en het liefst gaat hij dit doen in een bedrijf met een duidelijk product.

Ronald is ondernemend, werkt gestructureerd en is heilig overtuigd van continu verbeteren. Hij combineert een commerciële mindset met zijn analytisch en communicatief vermogen. Ronald wil graag zoveel mogelijk data-gestuurd werken, maar verliest de menselijke input daarbij niet uit het oog. Een high potential waar je veel kanten mee op kunt!

Ronald heeft een opzegtermijn van een maand, maar is daarna fulltime beschikbaar. Verder heeft hij een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor coördinatie tussen de afdelingen Engineering, Werkvoorbereiding, Inkoop, Productie en Montage;
  • Dagelijks uitvoeren van de material planning;
  • Het rapporteren aan de operationeel manager/management team;
  • Verantwoordelijk voor het signaleren en leiden van diverse verbetertrajecten;
  • Voorraad ratio's geoptimaliseerd om minder dode voorraad te hebben;
  • Vendor management geoptimaliseerd;
  • De omloopsnelheid van het product verhoogt door scherper te forecasten en dit richting Inkoop te communiceren;
  • De hoeveelheid onderhanden werk (OAW) verhoogt waardoor het jaartarget binnen 4 maanden is gehaald.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

25

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

ERP (Ridder), BOM, Forecasting, MS Office; Word, PowerPoint, Excel