Christa (Logistiek Engineer)

Christa is een dame die zowel operationele ervaring als theoretische kennis met zich meebrengt. Ze is sinds 2015 Assistent Teamleider in de warehouse van een grote retailer. Zojuist heeft zij haar hbo-diploma Logistics Engineering behaald. Hiervoor heeft Christa naast haar dagelijkse werkzaamheden het leveringsproces geoptimaliseerd en het magazijn opnieuw ingericht. Naast haar leidinggevende ervaring, maakt ze dagplanningen en voert ze werkoverleggen. Na haar mbo-diploma is Christa gaan werken en heeft ze zichzelf omhoog gewerkt tot Assistent Teamleider. In deze functie merkte ze dat de logistieke processen vele male beter konden, maar hier had zij niet de theoretische kennis voor. Dit is de reden dat ze een paar jaar geleden besloot om de studie Logistics Engineering te gaan volgen. Nu Christa is afgestudeerd, is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar zij haar kennis en ervaring kan toepassen.

Christa is een gedreven dame met een passie voor logistieke processen. Zij vindt het fijn om snel te schakelen en veel dingen tegelijkertijd op te pakken. Dit is ook terug te zien is het feit dat zij naast haar fulltime baan ook een studie heeft afgerond. Tevens is Christa analytisch zeer sterk en onderbouwt ze graag haar argumenten. Hierdoor achterhaalt zij snel de knelpunten en komt ze met gepaste oplossingen. Daarnaast is ze erg leergierig en is zij klaar voor een volgende uitdaging, waar ze zichzelf verder kan ontwikkelen!

Christa heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Opdracht om het magazijn efficiënter in te richten en in te spelen op toekomstverwachtingen.

  • De pick-combinaties in kaart gebracht en geanalyseerd om loopafstanden te verkorten
  • De voorraad in kaart gebracht en geanalyseerd
  • Orders van 2016 uit het systeem gehaald en in Excel gezet
  • Geadviseerd om gangpaden korter te maken om meer stellingen kwijt te kunnen en loze ruimte weg te halen
  • Geadviseerd om het assortiment logisch op omvang en afname te sorteren, in het magazijn.
  • Binnenkort komt er een 2e etage, heeft advies gegeven hoe die ingericht kan worden om zo veel mogelijk kwijt te kunnen in een logische volgorde

Functie

Logistiek Engineer

Leeftijd

33

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

WMS, MS Office: Excel, Word, PowerPoint