Marion (Logistiek Engineer)

Marion is een zeer ervaren dame als het gaat om Logistiek en Supply Chain. In haar meest recente functie als Business Process & Supply Chain Engineer  heeft ze continue interne bedrijfsprocessen en externe supply chain processen geoptimaliseerd. Hierin gaf ze begeleiding aan de medewerkers en schreef ze SOP’s (standard operating procedure) uit. Marion heeft naast het implementeren van systemen, zoals SAP, ook leveranciersselecties gemaakt en het beleid omgezet tot een uitvoering in de praktijk. Daarnaast heeft ze de afgelopen negen jaar verschillende interim opdrachten heeft gedaan vanuit haar eigen bedrijf. Hierbij heeft zij gekeken naar verschillende bedrijfsprocessen, is zij bezig geweest op het gebied van ICT, heeft zij nieuwe productconcepten onderzocht en vanuit het logistiek deel mee op de markt gezet. Daarnaast heeft Marion les gegeven op verschillende Hogescholen waar zij zich bezig heeft gehouden met het begeleiden van stages, het les geven op het gebied van Logistiek Management, ontwikkelen van lesmateriaal en voor een Universiteit bedrijven geadviseerd tijdens stages op het gebied van LEAN Logistics. Bij haar huidige werkgever is Marion verantwoordelijk voor het inzichtelijk maken van alle bedrijfsprocessen en deze te verbeteren. Vanwege een reorganisatie door de wereldwijde corona pandemie is Marion op zoek naar een nieuwe uitdaging in Supply Chain waar ze haar kennis en ervaring weer in de praktijk kan brengen.  

 

Marion is een intelligente vrouw die zaken snel eigen maakt en het ook makkelijk overbrengt op anderen. Dit zorgt er voor dat haar omgeving weet wat er van hen verwacht wordt en makkelijk om hulp vragen bij haar. Daarnaast is ze analytisch en doortastend. Deze twee eigenschappen maken het dat Marion niet alleen de juiste dingen ziet, maar ook de juiste dingen doet in een hoog tempo. Kortom met Marion haalt u iemand in huis die niet alleen in het bezit is van kennis, maar dit ook kan overdragen aan haar collega’s.

 

Marion is per direct beschikbaar, voor 32 uur per week en heeft een bespreekbare salarisindicatie van €4.000,- bruto per maand op basis van 32 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het inzichtelijk maken van alle bedrijfsprocessen;
  • Grafische weergave gemaakt om deze bedrijfsprocessen in kaart te brengen;
  • Ook verantwoordelijk voor het opzetten van de Costumer Service afdeling;
  • Classificaties gemaakt van klanten aan de hand van ABC analyses;
  • Spil in het web voor alle afdelingen en directie;
  • Coachen en trainen van medewerkers op vakinhoudelijk gebied.

Functie

Logistiek Engineer

Leeftijd

50

Woonplaats

Breda

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift. Duits gemiddeld in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, BPCS, MFG Pro, MS Office (Word en Excel)