Peter (Supply Chain Coördinator)

Peter is een Supply Coördinator met meer dan drie jaar ervaring in de FMCG food industrie. Hier coördineert hij de inkomende stromen vanuit de hele EMEA regio. Relatiebeheer is hem dan ook niet vreemd. Hij zorgt ervoor dat de goederen op tijd klaar staan en informeert zijn collega's over wat er aankomt. Ook heeft hij procesverbeteringen doorgevoerd, zoals het implementeren van een gecentraliseerd documentensysteem. Deze rol lag hem eerder ook al goed: in stages bij zijn hbo-opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness zag hij al diverse bedrijven van binnen. Vervolgens heeft hij commerciële ervaring opgedaan als Medewerker Binnendienst bij een handelsbedrijf. Zijn huidige werk is niet meer uitdagend en om die reden is hij op zoek naar een mooie nieuwe plek. Het liefst gaat hij aan de slag in de agrarische sector.

Peter is een harde werker en een nuchtere jongeman. Hij werkt serieus en realistisch, maar weet ook wat humor is. Een fijne combinatie. Peter brengt passie mee voor wat hij doet, zeker als het om voedsel gaat. Dit is iets waar hij mee is opgegroeid. Tevens is hij zeer leergierig, waardoor hij een uitdaging niet snel uit de weg zal gaan.

Peter heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Het coördineren van de inkomende- en uitgaande goederen vanuit de hele EMEA regio;
  • Verantwoordelijk voor het contact met de leveranciers;
  • Contact onderhouden met interne afdelingen zoals Productieplanning, Sales en Transportplanning, omtrent de inkomende- en uitgaande goederen;
  • De voorraden in het ERP-systeem bijhouden;
  • Materiaalplanningen van de verpakkingen en goederen;
  • Knelpunten in het proces signaleren en oplossen.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

29

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Microsoft Dynamics, MS Office: Excel, Word, PowerPoint