Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Ufuk (Inkoper)

Ufuk is ongeveer 7 jaar werkzaam als Inkoper binnen verschillende productieorganisaties. Bij zijn laatste werkgever was hij onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van elektronische componenten, maakte hij prijsafspraken met leveranciers en regelde hij de transport van de uitgaande goederen. Bij zijn huidge werkgever heeft hij samen met de Supply Chain Manager de inkoopafdeling ingericht. Denk hierbij aan het vinden en contacteren van leveranciers en het maken van prijsafspraken. Daarnaast heeft hij bij beide werkgevers ervaring opgedaan als magazijnemedewerker en voorraadbeheerder. Samen met Extra Talent is Ufuk op zoek naar een functie als inkoper en/of voorraadbeheerder.

Ufuk is op ons overgekomen als een zeer vriendelijke en rustige man. Zelfs in alle hektiek die zijn functie met zich meebrengt, weet hij altijd kalm te blijven. Ufuk is een echte teamplayer en ziet het grote plaatje bij een soepele samenwerking, namelijk het behalen van de gezamelijke doelstellingen. Hij is erg behulpzaam en leergierig. Dit blijkt uit het feit dat hij niet alleen zijn verantwoordelijkheden als inkoper uitvoert, maar ook op eigen initiatief mee wilde werken in het magazijn om te zien hoe het productieproces verloopt.

Ufuk is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Medeverantwoordelijk voor de inriching van het inkoopproces;
  • Verantwoordelijk voor de inkoop van elektronische componenten;
  • Zoeken en benaderen van nieuwe leveranciers;
  • Het voeren van prijsonderhandelingen met de leveranciers;
  • Het beheren van de voorraad.

Functie

Inkoper

Leeftijd

30

Woonplaats

Bergen op Zoom

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Turk en Engels zeer goed, Duits basis

Computervaardigheden

Isah, Odoo, Ms Office (Excel, Word, Powerpoint, Acces), AccountView