Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Elske (HBO Starter Supply Chain)

Elske is momenteel werkzaam als Planner bij een leverancier in bouwmaterialen. Haar verantwoordelijkheden bestaan uit het inplannen van 13 monteurs voor de regio Amsterdam/Schiphol. Hierbij houdt zij rekening met veel aspecten, zoals: contracten, opleiding en reisafstand wat dit tot een echte logistieke puzzel maakt. Voordat Elske werkzaam was als Planner, is ze werkzaam geweest als Personeelsplanner bij een uitzendbureau. Het controleren en plannen vormt een rode draad in haar loopbaan dusver. Die passie ontdekte ze al in haar opleiding International Hotel Management, waar ze zich heeft toegespitst op stock control en restaurantmanagement. Elske leeft op van formules in Excel, en het analyseren en verbeteren van processen, waardoor zij de key-user van SAP is. Met deze ervaring is Elske klaar voor een functie in de Supply Chain als Supply Chain Planner.

Elske is een ambitieuze dame die in kansen van een organisatie duikt en assertief is in een team. Snel schakelen en het stellen van prioriteiten in drukke situaties is iets waar Elske veel voldoening uit haalt. Ze trekt graag de kar en is een snelle denker. Van nature is ze communicatief zeer vaardig. Daarnaast heeft haar ervaring in klanten- en consumentencontact ervoor gezorgd dat ze stevig in haar schoenen staat. De afgelopen jaren is ze erachter gekomen dat haar hart en toekomst in de Supply Chain ligt.

Elske is fulltime in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het inplannen van 13 monteurs;
  • Inplannen van monteurs op verschillende onderdelen zoals: servicedesk, onderhoud en reparaties;
  • Schakelen met verschillende klanten over inzet monteurs;
  • Key-user SAP.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

26

Woonplaats

Hoorn

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift; Duits voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

IDPMS, Opera, Fidelio, MS Office: Word, Outlook, Excel