Evert (Supply Chain Manager)

Evert heeft meer dan 10 jaar ervaring in de Inkoop. Zijn meest recente functie als Inkoopmanager en zijn brede ervaring als Hoofd Inkoop, Senior Inkoper en Inkoopcoördinator zorgen ervoor dat hij zijn kennis goed kan vertalen binnen een bedrijf. Als Inkoopmanager was hij verantwoordelijk voor de optimalisatie van het gehele inkoopproces. In zijn functie hield hij zich vanuit inkoop bezig met problemsolving, Europese aanbestedingen en procesoptimalisatie. Evert heeft de rapportages betreft de inventarisatie van asbestmonsters, inspectie en advies over veiligheid van meer dan 40.000 assets van dertig dagen weten te reduceren naar twee dagen. Daardoor heeft hij een doorlooptijd van zes maanden verkort naar twee maanden en een besparing van +/- 15 tot 18 miljoen weten te realiseren. Evert is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoopmanager, waar hij zijn ervaring en kennis in de praktijk kan brengen.

Evert is een nuchtere, sociale man die zegt wat er op zijn hart ligt. Doordat hij weet wat hij vindt en dit op een rustige maar directe manier kan aanduiden, zorgt Evert er voor dat hij een aangename gesprekspartner is. Door zijn analytische aard is hij sterk in het achterhalen van zaken die hij graag komt te weten. Hier gaat Evert creatief mee aan de slag en zal zo voor een probleem, een oplossing vinden. 

Evert is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 6.000,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Risk Management;
  • Performance Management;
  • Adviseur Categorie Management aannemerij en diensten.

Functie

Supply Chain Manager

Leeftijd

50

Woonplaats

Waalwijk

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, uitstekend in woord en geschrift. Engels, goed in woord en geschrift. Duits, redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Commerce HUB, Esize, Sharepoint, MS Office: Excel/Word/Outlook