Maaike (Inkoper)

Maaike heeft tien jaar werkervaring als Inkoper in diverse sectoren. Binnen haar functies heeft zij zich gespecialiseerd in het laten ontwikkelen van nieuwe artikelen en het specificeren van bestaande artikelen. Hierbij heeft Maaike gebruik gemaakt van de ERP-systemen Navision en Reflex. Ook beheerde ze de voorraden en bestelde ze producten bij wanneer dit nodig was. Contact onderhouden met leveranciers behoorde ook tot het takenpakket van Maaike. Op dit moment is ze werkzaam als Accountmanager in de foodsector, binnen de institutionele markt. Binnen deze functie is Maaike het eerste aanspreekpunt voor de webshopklanten. Ze verkoopt productconcepten aan klanten en onderhoudt ook het klantencontact. Daarnaast ook het contact met de leveranciers. Maaike zou graag weer terug willen naar haar oude ‘roots’ en daarom is ze op zoek naar een nieuwe functie als Inkoper.

Maaike is een enthousiaste dame die weet wat ze wilt. Ze staat sterk in haar schoenen en laat zichzelf niet snel aan de kant zetten. Maaike werkt gestructureerd, maar als het nodig is, is ze ook in staat om issues op een creatieve manier op te lossen. Ze ziet dit dan ook als een uitdaging. De afspraken die Maaike maakt met haar klanten en leveranciers komt ze altijd na; ze hecht hier dan ook veel waarde aan. Verder staat ze altijd open om nieuwe dingen te leren. Dit pikt ze snel op en ze weet het eigen te maken. Maaike kan heel goed zelfstandig werken, maar vindt het ook fijn om met haar collega’s samen te werken. Binnen het samenwerken vindt ze het belangrijk dat er ruimte is om samen te kunnen sparren over de dagelijkse werkzaamheden.

Maaike heeft een opzegtermijn van een maand en een bruto salarisindicatie van € 3.000,- per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Ondersteuning bieden bij dagelijkse werkzaamheden;
  • Voornamelijk voor webshops het eerste aanspreekpunt;
  • Verantwoordelijk voor verkoop van concepten en onderhouden van contacten;
  • Contact onderhouden met leveranciers, productkennis op peil houden;
  • Bezoeken van vakbeurzen en netwerkborrels.

Functie

Inkoper

Leeftijd

33

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Navision, Reflex, MS Office: Excel, Word, PowerPoint