Joran (Productieplanner)

Joran heeft drie jaar ervaring binnen de Supply Chain als Productieplanner en is na het behalen van zijn hbo-diploma Logistiek en Technische Vervoerskunde begonnen als Productieplanner. Tijdens deze functie heeft Joran de verwerkingstijd van drie rapportages betreft 46 spuitgietmachines weten te reduceren van 90 minuten naar 15 minuten. In zijn meest recente functie als Productieplanner is Joran verantwoordelijk voor het beheren van componenten, verzorgen van het optimale productieplan en het volumewaardig maken van het productieproces. Daarnaast is hij veel aan het schakelen met verschillende afdelingen zoals R&D en Engineering. Joran is op zoek naar een nieuwe functie in de Supply Chain waar hij zijn kennis en kunde toe kan passen in de praktijk.

Joran is een nuchtere, gepassioneerde jongeman. Hij is analytisch en stressbestendig ingesteld, waardoor Joran zich goed kan afsluiten van de omgeving en zich kan focussen op de oplossing. Joran is door zijn kennis en ervaring sterk in schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Dit zorgt er voor dat hij naast zijn eigen taken ook situaties op kan pakken die urgent en ad hoc zijn. Joran is een rustig en inventief persoon, wat maakt dat hij tijdens een hoge werkdruk zijn hoofd koel weet te houden en op een creatieve manier een probleem kan verhelpen.

Joran is per december beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor productieplanning betreft pellicles voor mid/top-sector. Beheren van bepaalde componenten (pellicles), output/volume vergroten en het standaardiseren van nieuwe processen;
  • Schakelen met Development & Engineering, materiaalplanners en workcenters;
  • Veel in contact met work- en toolcenters om orders in te plannen;
  • KPI-bepaling in teamverband .

Functie

Productieplanner

Leeftijd

25

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels, goed in woord en geschrift. Duits, goed in woord, voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

BAAN, SAP, Barco, MendriX, Sharepoint, TMS, WMS, Production Monitoring Systems, MS Office: Excel/Wor