Simon (Teamleider Productie)

Simon heeft ruime werkervaring als Teamleider binnen productiebedrijven in diverse branches. Dit is dan ook de leidraad binnen zijn werkervaring over de jaren heen. Zo heeft Simon tien jaar gewerkt bij een productiebedrijf dat gespecialiseerd is in metaalbewerking. In deze rol gaf hij leiding aan dertig productiemedewerkers en twee meewerkende voormannen. Zo zorgde hij ervoor dat de productie van meerdere afdelingen vlekkeloos verliep. Daarnaast werd Simon ook aangewezen als Bedrijfsmentor. Het opleiden van personeel en het voeren van functioneringsgesprekken waren hier een onderdeel van. Ook heeft Simon een uitstapje gemaakt naar een handelsbedrijf waar hij verantwoordelijk was voor het optimaliseren van het laadproces. Door deze optimalisatie heeft hij een plan opgesteld voor de veiligheid van de medewerkers en ervoor gezorgd dat het laadproces minder tijd in beslag nam.

Omdat Simon zich toch prettiger voelt binnen een productieomgeving, heeft hij ervoor gekozen om na dit uitstapje terug naar de productie te gaan. Binnen de organisatie waar Simon nu werkzaam is zijn geen doorgroeimogelijkheden aanwezig, waardoor hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain als Productiemanager.

Simon is een vriendelijke man die altijd voor zijn medewerkers klaar staat en is dus een echte teamspeler. Hij hecht ook veel waarde aan het opleiden van zijn medewerkers en is hier ook erg geduldig in. Simon is niet alleen erg betrokken bij zijn medewerkers, maar ook met de organisatie. Zo gaat hij pas naar huis als hij er zeker van is als alles goed geregeld is. Daarnaast draait hij zijn hand ook niet om voor wat extra uurtjes. Verder streeft Simon er naar om altijd kwaliteit te leveren. Hierbij stelt hij zichzelf op als klant, en is qua communicatie eerlijk en direct. 

Simon heeft een opzegtermijn van een maand en een bruto salarisindicatie van € 4.000,- per maand, op basis van veertig uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor 5 afdelingen met een team van 30 medewerkers;
  • Het verzorgen van de personeels-, machine- en productieplanning;
  • Op basis van veiligheid werken met gevaarlijke chemicaliën;
  • Bijwonen van managementoverleggen en rapporteren van de voortgang van de productie;
  • Het houden van werkoverleggen;
  • Verantwoordelijk voor het opleidingsplan van de medewerkers;
  • Zorgen voor voldoende voorraad van gebruikte middelen en gereedschappen;
  • Medewerkers ondersteunen bij de operationele werkzaamheden.

Functie

Teamleider Productie

Leeftijd

48

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

BDE-systeem, Eniac-systeem. AS400, SAP, MS Office: Excel, Word, PowerPoint