Jeroen (Warehouse Supervisor)

Jeroen heeft al ruime ervaring binnen de Supply Chain en Logistieke branche. Hij is begonnen als Inkoper/Voorraadbeheerder. Buiten deze organisatie is hij doorgegroeid naar een functie als Assistent Supervisor. Een rol die hem heel erg is bevallen. Hij had hier een divers en leuk takenpakket. Toch kon hij een nieuwe uitdaging niet afslaan omdat hij de kans kreeg volwaardig Supervisor te worden. Toen hij hier 2 jaar geleden binnen kwam wou hij de beste locatie van Europa creëren. Momenteel staat de locatie altijd in de top 5 en regelmatig in de top 3. Dit laat zien dat Jeroen echt achter zijn doel aan gaat. Dagelijks houdt Jeroen zich bezig met de zaken die zich in en rondom het warehouse afspelen. Ook houdt hij meetings met (internationale) collega’s over actualiteiten. Omdat Jeroen zichzelf nog meer wil ontwikkelen zoekt hij een nieuwe leidinggevende uitdaging binnen de Supply Chain of Logistiek.

Jeroen is een erg ambitieuze jongeman, dit kan je zien aan de stappen die hij heeft gemaakt in zijn functies. Hij is sterk en laagdrempelig in zijn communicatie. Hij vindt het belangrijk dat mensen hem weten te vinden en dingen kunnen aankaarten. Zelf is Jeroen heel open en respectvol. Jeroen vindt het belangrijk om snel te schakelen en zorgt ervoor dat zijn taken voltooid zijn. Zijn snelle aanpak wordt door zijn collega’s ook bewonderd.

Jeroen heeft een opzegtermijn van een maand en een beschikbaarheid van 40 uur. Hij heeft een bruto salarisindicatie van € 3.600,- per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Verzorgen van de dagelijkse opstart;
  • Stand van zaken in warehouse in de gaten houden;
  • Meetings met collega's (internationaal) over actualiteiten;
  • Beoordelings- en functioneringsgesprekken voeren;
  • Regelmatig contact onderhouden met manager;
  • Bijdragen aan het realiseren van doelstellingen;
  • Processen optimaliseren met betrekking tot planning, personeelsinzetting etc;
  • Aansluiten bij de werving en selectieprocedure.

Functie

Warehouse Supervisor

Leeftijd

25

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, SAP, Ultimato, WMS