Natalie (Supply Chain Planner)

Natalie is na haar opleiding HEBO per toeval in de supply chain terecht gekomen als Medewerker Order planning en customer service. Hierin was ze onder andere verantwoordelijk voor het maken van de productieplanning en het inkopen van grondstoffen. Inmiddels in Natalie doorgegroeid tot Project Officer NPD (New Product Development) waar ze onder andere verantwoordelijk was voor de top tien projecten op basis van productie. Zo was er een nieuw product wat van begin tot eind vormgegeven moest worden. Daarin zou ze de mensen selecteren die het project van begin tot eind succesvol moesten afronden. 98% van de projecten werd opgeleverd binnen de geplande termijn. Natalie ambieert een functie als productieplanner met doorgroeimogelijkheden in de Farmaceutische, HighTech of FMCG industrie.

Natalie is een rustige en ambitieuze vrouw. Met haar rustige houding weet ze mensen te kalmeren waardoor problemen effectief en snel worden opgelost. Ze kan goed communiceren wat ze wil bereiken en coacht haar collega’s om zo gezamenlijk naar een doel te streven. Op Natalie kan gebouwd worden. Als er een taak bij haar wordt neergelegd kan er vanuit worden gegaan dat zij dit voor de deadline tot in de puntjes heeft uitgewerkt. Ook zal zij updates vragen om zo het eindproduct te kunnen waarborgen, ook als dit niet direct haar taak is.

Natalie heeft een opzegtermijn van één maand met een bruto salarisindicatie van € 4.000,- op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Managen van Top 10 projecten;
  • Samenstellen en aansturen van projectgroepen;
  • Betrekken en informeren van de stakeholders;
  • Plannen en opvolgen van de productieprocessen met betrekking tot nieuwe producten, van conceptfase tot eindproduct. (98% van projecten binnen geplande termijn opgeleverd);
  • Analyseren van de bestaande kostenopbouw van de producten;
  • Kostenbesparende voorstellen doen met betrekking tot de productie;
  • Implementeren van de hiervoor benoemde voorstellen;
  • Organiseren en leiden van internationale vergaderingen met andere afdelingen zoals bijvoorbeeld marketing en supply chain).

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

42

Woonplaats

Valkenswaard

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits matig in woord en goed in geschrift.

Computervaardigheden

Sap, Navision, Microsoft Dynamics/AX, MS Office (Excel, Word, PowerPoint).