Gianni (Voorraadbeheerder)

Gianni heeft ruim 8 jaar ervaring als Voorraadbeheerder. Hij houdt zich bezig met de inkomende en uitgaande goederenstromen, het inkopen van klantorders en het op peil houden van de voorraad van bouwproducten. Daarnaast richt Gianni zich continu op het optimaliseren van de interne processen. Voor een intern project heeft hij een retoursproces geïmplementeerd en een voorraadstrategie ontwikkeld voor een nieuwe vestiging. Gianni streeft ernaast zichzelf te blijven ontwikkelen. Momenteel volgt hij naast zijn fulltime werkweek, de hbo-opleiding Logistiek & Economie. Deze verwacht hij eind van dit jaar succesvol af te ronden. Omdat er bij zijn huidige werkgever geen ruimte is om een volgende stap te zetten, is hij op zoek naar een nieuwe werkgever waar hij dit wel tot de mogelijkheden behoort.

Gianni is een kalme en leergierige man met een sociaal karakter. Met zijn doelgerichtheid en analytisch vermogen is hij naast zijn dagelijkse werkzaamheden altijd bezig met het verbeteren van processen. Gianni is hierdoor regelmatig betrokken bij interne projecten zoals het opzetten van een retourproces of de implementatie van een nieuwe vestiging. Daarnaast is Gianni een echte kickstarter, hij motiveert zijn collega's om de schouders eronder te blijven zetten en vindt deze mentaliteit dan ook erg belangrijk binnen een organisatie.

Gianni heeft een opzegtermijn van een maand en is in verband met zijn opleiding 36 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het op peil houden en optimaliseren van de voorraden;
  • Inkopen van producten uit klantorders en plannen overzeese transporten van inkomende goederen;
  • Contact onderhouden met leveranciers binnen Europa omtrent levertijden, productspecificaties en capaciteit;
  • Analyseren van data en aandragen van verbetervoorstellen aangaande interne logistieke processen ten behoeven proces- en voorraadoptimalisatie;
  • Schakelen met de afdelingen Inkoop, Sales en Warehouse omtrent binnenkomende orders;
  • Verantwoordelijk voor intern project waarin hij onderzoek heeft gedaan naar de opening van een tweede vestiging. Aanbevolen geen veiligheidsvoorraden aan te leggen in het tweede magazijn en een maximum voorraad van vijf dagen te hanteren. Hiernaast wel de inzet van een pendeldienst 4 maal per dag tussen de magazijnen. Bij de keuze van de tijden hield hij hierbij rekening met de kosten en behoeften van de klant. Met de implementatie van deze strategie kunnen de benodigde voorraden met 7% omlaag, wat gelijk staat aan € 350.000;
  • Verantwoordelijk voor een intern project waarbij een volledig retourproces is opgezet.

Functie

Voorraadbeheerder

Leeftijd

31

Woonplaats

Regio Gouda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Diverse ERP-systeem, MS Office: Excel (gevorderd), Word, PowerPoint