Daniel (Teamleider Customer Service)

Daniel heeft ruime werkervaring als Teamleider Productie in diverse branches. Zo heeft hij acht jaar ervaring opgedaan binnen een productiebedrijf dat gespecialiseerd is in elektronica. Hij was verantwoordelijk voor de afdelingen Assemblage, Retouren en Reparaties. Daniel gaf leiding aan twaalf medewerkers. Daarnaast had hij de verantwoordelijkheid voor de personeels- en machineplanning. Het analyseren van bedrijfsprocessen en structuur aanbrengen binnen de afdeling behoorde ook tot zijn takenpakket. Zo heeft Daniel diverse werkinstructies geanalyseerd, herschreven en gemonitord. Hij is klaar voor een volgende stap en is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain. Een leidinggevende functie waarin hij zich nog meer kan focussen op analyses en procesverbeteringen. 

Daniel is een enthousiaste, maar rustige man. Door zijn gedrevenheid streeft hij er dagelijks naar om de gezamenlijke doelen te behalen. Zo bespreekt hij elke ochtend met zijn team de targets, merkt hij eventuele  knelpunten op en schakelt direct waar nodig is. Daarnaast is Daniel analytisch erg sterk. Hij is continu bezig met analyseren en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen. Daniel is ook erg sterk met systemen en weet veel analyses helder te verwerken in Excel. Verder is hij een fijne gesprekspartner: hij is eerlijk, brengt dit genuanceerd en is to the point.

Daniel heeft een opzegtermijn van een maand en een bruto salarisindicatie van € 3.800,- per maand, op basis van veertig uur per week.

Werkzaamheden

  • Leidinggeven aan een team van 6 medewerkers;
  • Opzetten van de B2C-markt vanuit het repaircenter;
  • Processen analyseren en optimaliseren;
  • Opstellen en bewaken van KPI’s;
  • Key-user ERP-systeem Infor M3;
  • Verwerken van orders, voorbereiden en monitoren van het assembleren, en controle op het eindproduct;
  • Initiëren van reparatie manuals.

Functie

Teamleider Customer Service

Leeftijd

42

Woonplaats

Regio Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels uitstekend in woord en goed in geschrift; Duits redelijk in woord en geschrift

Computervaardigheden

Power BI, Infor M3, MS Office: Excel, Word, PowerPoint