Evert (Supply Chain Planner)

Evert is, nadat hij zijn studie Technische Bedrijfskunde heeft afgerond, aan de slag gegaan als Supply Chain Planner in een kantoorartikelenleverancier. Hier is hij verantwoordelijk voor het bevoorraden van zes warehouses in Europa. Binnen zijn functie is hij constant bezig met het onderhouden van contacten met leveranciers. Op eigen initiatief is hij in kaart gaan brengen hoe zijn leveranciers te werk gaan. Daardoor heeft hij de betrouwbaarheid, kwaliteit en knelpunten kunnen lokaliseren. Dit, met als doel om de OTIF (On Time In Full) te verbeteren per leverancier. Ook heeft Evert meegeholpen in het optimaliseren van bestelprocessen door problemen aan te kaarten en mogelijke oplossingen aan te dragen. Evert wil meer vrijheid om zijn kennis te verbreden en is daarom opzoek naar een plannersfunctie met doorgroeimogelijkheden binnen de automotive of metaalbranche.

Evert is een rustige jongeman die met twee benen op de grond staat en een nuchtere kijk heeft. Hij haalt veel energie uit het leren en onderzoeken van nieuwe skills. Hij is zeer geduldig en weet mensen in zijn omgeving gerust te stellen. Met zijn kalme uitstraling weet hij de rust te bewaren bij hemzelf en de mensen in zijn omgeving. Hij weet hoe hij om moet gaan met verschillende gesprekspartners en zo alles uit een gesprek te halen wat erin zit. Evert schrikt niet van een drukke planning en ziet alles als een nieuwe uitdaging die hij kan, en zal, benutten.

Evert heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week. 

Werkzaamheden

  • Contact onderhouden met dertig leveranciers;
  • Leadtime van leveranciers controleren en waarborgen;
  • Meegeholpen aan de optimalisatie van bestelprocessen;
  • In kaart brengen van de werkwijze van leveranciers;
  • Verbeteren van de OTIF(On Time In Full) van leveranciers:
    • 25% Otif weten te verhogen naar 99% van een leverancier door te vragen hoe het bedrijf de leverancier kon helpen;
  • Stockreductie gerealiseerd zonder negatieve impact voor de klant.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

30

Woonplaats

Roermond

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Sap HR, VerzuimSignaal, Manus+, AS400, PrimeOne, MS Office: Excel, Word, PowerPoint, Visio