Bram (Supply Chain Manager)

Bas is de afgelopen 14 jaar werkzaam geweest bij een leverancier van promotionele artikelen op de Europese markt. Daarin is hij gestart als hoofd productieplanning waarin hij fungeerde als schakel tussen de drukkerij, de verkoopafdeling en de leveranciers. Inmiddels is hij doorgegroeid tot supply chain manager waarbij hij verantwoordelijk is voor alle logistieke en productieactiviteiten in Europa. Binnen deze functie heeft hij processen ten behoeve van een verhoogde klanttevredenheid en verbeterde productiviteit geoptimaliseerd en geautomatiseerd. Ook heeft hij de leiding gehad over het centraliseren van de gehele Europese logistiek in Polen. waarbij hij de gehele transport heeft geregeld en de nieuwbouw van in totaal 35.000 m2 in Polen heeft gewaarborgd. Dit project ging gepaard met uitdagingen zoals de realisatie  van een complete proces-flow-automatisering middels een 1.5 kilometer tellend lopende band-systeem en de groei van het aantal FTE van 500 naar 1000.

Bas is een spontane, doelgerichte man met oog voor detail. Hij neemt mensen mee in zijn verhaal doordat hij rustig en gedetailleerd kan vertellen. Zijn kracht ligt hem in het feit dat hij elke stap in zijn persoonlijke proces kent en kan beargumenteren waarom het zo is. Verder heeft Bas het vermogen om meerdere complexe processen langs elkaar te laten lopen zonder het overzicht te verliezen. Hij weet zijn medewerkers te motiveren en enthousiasmeren waardoor ze een binding voelen met het bedrijf en hem als leidinggevende.

Bas heeft een opzegtermijn van 1 maand met een salarisindicatie van €7.800,- bruto op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor alle logistieke en productieactiviteiten in Europa;
 • Verder optimaliseren en automatiseren van processen ten behoeve van een verhoogde klanttevredenheid en verbeterde productiviteit;
 • In navolging van de centralisatie van de productie, het centraliseren van de gehele Europese logistiek in Polen;
  • Transport van de oude locaties naar de nieuwe regelen;
  • Inrichten nieuwbouw van 35.000m2 waarvan 10.000m2 productie;
  • Complete proces-flow-automatisering realiseren middels een 1.5 kilometer tellend lopende band-systeem;
  • Indirect leiding geven aan 500 FTE wat uitgegroeid is naar 1000 FTE.

Functie

Supply Chain Manager

Leeftijd

40

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP (ECC, APO, MII, BW), Microsoft Office(Excel, Word, PowerPoint, Outlook)