Sarah (Inkoper)

Sarah heeft zich van Junior Inkoper doorontwikkeld tot Inkoper bij een grote importeur van mode-artikelen. Zij heeft al ruim veertien jaar ervaring op het inkoopgebied. In haar huidige functie is zij verantwoordelijk voor een groot deel van de collectie. Zij voert de inkooporders in het systeem, bewaakt de levertijden en onderhandeld met leveranciers omtrent de prijs en levertijden. Sarah geeft ook leiding aan een kleine afdeling. Daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor de optimalisatie van de Supply Chain processen en het ERP systeem. Zij heeft het ERP systeem bij haar huidige werkgever ook helemaal eigen gemaakt. Sarah is na tien jaar bij dezelfde werkgever op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zij is op zoek naar een leuke functie als Inkoper voor drie dagen per week.

 

Sarah is een kalme, vriendelijke dame die altijd klaar staat om haar collega’s op gang te helpen. Haar zorgzame karakter, gecombineerd met haar open houding, zorgen ervoor dat collega’s makkelijk op haar af stappen voor hulp. Daarnaast is Sarah een harde werker met een flexibele houding. Zij zit niet graag stil en weet goed prioriteiten te stellen. Zij gaat dan ook graag gestructureerd te werk, wat er voor zorgt dat zij de zaken duidelijk op orde heeft.

 

Sarah heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van €3.700,- bruto per maand op basis van veertig uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de inkoop van een groot deel van het assortiment
  • Bewaken van de levertijden en kwaliteit
  • Onderhandelen met leveranciers omtrent prijs/kwaliteit
  • Leiding geven aan de afdeling Order Administratie
  • Samenwerken met logistieke afdeling omtrent binnenkomende goederen
  • ERP systeem optimaliseren
  • Voorraadanalyses opstellen
  • Zorgen voor meer uniformiteit in de werkwijzen van de verschillende afdelingen

Functie

Inkoper

Leeftijd

36

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands (uitstekend), Engels (uitstekend), Duits (goed)

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Powerpoint), ERP systemen (ACA, RNV Improve, etc.)