Amber (Junior Inkoper)

Amber is een jonge starter op de arbeidsmarkt met passie voor food, fashion en design. Na het afronden van de opleiding International Lifestyle Studies heeft zij er voor gekozen om een eigen onderneming te starten. Ze is aan de slag gegaan als interieur- en verkoopstylist. In deze tijd is ze in aanraking gekomen met alle facetten die behoren tot het hebben van een eigen onderneming. Van marketingbeleid tot opdrachten werven, van budgetten vaststellen tot inkoop. Omdat de opdrachten goed te combineren zijn met een fulltime baan heeft Amber na een tijdje er bewust voor gekozen om in dienst te treden bij een groot winkelketen (fashion). Dit als Visual Merchandiser. Binnen deze functie geeft ze leiding aan een team van twaalf vloermedewerkers, begeleid ze stagiaires en is ze verantwoordelijk voor de winkelpresentaties. Amber vindt het werk leuk om te doen maar zou graag haar opgedane kennis van haar opleiding willen toepassen in de dagelijkse werkzaamheden en dat is op dit moment niet de mogelijkheid toe. Daarom is Amber op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst een functie als Junior Inkoper waarin ze haar creatieve en commerciële vaardigheden kwijt kan.

Amber is een spontane, eerlijke meid die een situatie altijd van de positieve kant ziet. Ze is een echte Brabantse, nuchtere jongedame die weet van aanpakken: een echt ondernemend type! Amber staat sterk in haar schoenen en laat zichzelf niet snel aan de kant zetten. Amber werkt gestructureerd en als het nodig is, is ze ook in staat om issues op een creatieve manier op te lossen. Ze ziet dit dan ook als een uitdaging. Verder is Amber erg leergierig en staat ze te popelen om aan de slag te gaan binnen een andere functie waarin ze zichzelf meer kan ontwikkelen op inkoopgebied.

Amber heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een bruto salarisindicatie van € 2.100,- op basis van een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

  • Analyseren van de trendontwikkelingen betreft interieur;
  • Ontwikkelen, implementeren en updaten van een eigen website;
  • Updaten diverse Social Media kanalen als Facebook, Instagram en Snapchat;
  • Styling opdrachten werven, aannemen en verwerken in een wekelijkse planning;
  • Budgetten vaststellen en offertes opmaken voor de opdrachtgevers;
  • Meubels inkopen, levering coördineren en inrichten van diverse ruimtes als woonkamers, slaapkamers en kantoren;
  • Fotografie verzorgen.

Functie

Junior Inkoper

Leeftijd

26

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en uitstekend in geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Powerpoint)