Irene (Inkoper)

Irene heeft acht jaar ervaring als Inkoper, waarvan de laatste vijf jaar als Senior Inkoper. Irene begon als Inkoper bij een schoenmodebedrijf. Hier was zij verantwoordelijk voor de inkoop van producten met een adviserende rol op de collectionering. Daarnaast was ze veel bezig met de opvolging van de communicatie met leveranciers uit Azië en Europa. Irene is in haar meest recente functie als Senior Inkoper, bij een adviserend meubelbedrijf, een specialist in meubelen en accessoires. Zo gaat ze regelmatig op inkoopreis naar Azië, waar ze onder andere ook kwaliteitscontroles uitvoert bij Chinese leveranciers. Daarnaast heeft Irene de voorwaarden van Supplier Requirements geschreven en verschillende samples geïmplementeerd. Hierdoor heeft ze de organisatie beter op de kaart gezet en producten kwalitatief verbeterd. Irene is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper, waar zij haar kennis en kunde toe kan passen in de praktijk.

Irene is een bekwame en enthousiaste jongedame met veel ervaring in het buitenland. Door haar positieve en geïnteresseerde houding is zij erg sterk in overtuigen en het uitbrengen van advies naar de klanten. Daarnaast is Irene enthousiast en energiek, wat maakt dat ze haar werk vol passie aanpakt en mensen om haar heen daar in mee kan nemen. Irene is naast creatief ook analytisch ingesteld. Daardoor weet zij haar haar taken gestructureerd en exact uit te voeren op een manier waar anderen niet bij stilstaan. Irene voelt zich zowel zelfstandig als in teamverband op haar plek. Zo gaat ze graag om met collega's, maar kun je haar ook loslaten in een vrije rol.

Irene heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.800 bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Beheren van portfolio(s);
  • Implementeren van samples en Supplier Requirements;
  • Product managing meubels en accessoires;
  • Kwaliteitscontrole en aansturing bij verbeteren producten;
  • Optimalisaties omtrent Supply Chain Management adviseren;
  • Inkoopreizen in Azië en Europa;
  • Bezoeken van beurzen, organiseren van beurzen (binnen- en buitenland)
  • Analyseren verkoop en logistieke planning;
  • Verantwoordelijkheden betreft productontwikkelingen.

Functie

Inkoper

Leeftijd

29

Woonplaats

Sprundel

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, uitstekend in woord en geschrift. Engels, uitstekend in woord en geschrift. Spaans, redelijk in woord en geschrift. Duits, matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

ERP Navision, Excel, Word, Outlook, PowerPoint, Photoshop