Bryan (Medewerker Bedrijfsbureau)

Bryan is de afgelopen 14 jaar werkzaam in de verpakkingsbranche. Hier is hij inmiddels gegroeid naar een uitdagende combinatiefunctie als inkoper, planner en project engineer. Om zichzelf beter te kunnen ontwikkelen heeft hij in 2017 gekozen om een HBO logistiek en supply chain te volgen en is hij momenteel bezig om zijn green belt te behalen om zo zijn werkzaamheden beter te kunnen volbrengen. Hiervoor heeft hij onderzoek gedaan naar de oorzaken van de opstoppingen binnen het productieproces. De conclusie was dat 300 minuten verspild worden waarvan 44% veroorzaakt worden door slechte communicatie en 22% door slechte automatisering. Het advies van Bryan is het aanpakken van deze oorzaken waardoor het bedrijf € 40.000,- gaat besparen op jaarbasis. Bryan wil zich helemaal op projecten gaan focussen en is daarom latent opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Bryan is een bescheiden man met het hart op de juiste plek. Hij gelooft in open leiderschap waarbij iedereen gezamenlijk naar een doel toe werkt, hij vraagt altijd aan collega’s hoe zij het zouden doen en zal die inzichten meenemen in het maken van beslissingen. Verder is Bryan sterk op analytisch vlak en weet hij met praktische oplossing een doel te bereiken. Hij weet problemen in kaart te brengen die de meeste mensen over het hoofd zien, zo heeft hij het probleem voor de opstoppingen wel weten te vinden waar 3 anderen het niet voor elkaar kregen. Bryan is iemand die veel waarde hecht aan persoonlijke groei. Zo heeft hij op een later stadium in zijn leven ervoor gekozen om zijn HBO te behalen en daarbij ook nog zijn greenbelt om een sterkere plek in de markt te bereiken en zo breder inzetbaar is binnen het bedrijf.

Bryan heeft een opzegtermijn van 2 maanden met een salarisindicatie van €4.000,- bruto op basis van 40 uur.    

Werkzaamheden

  • Waarborgen van de voorraad;
  • Communiceren van de VMI (Vendor Managed Inventory) naar de desbetreffende afdelingen;
  • Overnemen van de productie planning bij afwezigheid van collega's (25% van de tijd op jaar basis);
  • Maken van een forecast omtrent inkoop;
  • Plaatsen van orders en verwerken van facturen;
  • Uitvoeren van projecten op basis van proces optimalisatie;
  • Lean project implementeren omtrent stilstand van het productieproces waaruit kwam dat op jaarbasis 300 minuten verloren gaat. 44% door slechte communicatie en 22% door slecht programmeerwerk waarbij de machines niet optimaal gebruikt worden. Zou het bedrijf deze dingen aanpakken dan kunnen ze €40.000,- op jaarbasis kunnen besparen.

Functie

Medewerker Bedrijfsbureau

Leeftijd

38

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift. Duits matig in woord en geschrift

Computervaardigheden

OMP, SAP MM, MS Office( Excel, Word, PowerPoint)