Hugo (Inkoop manager)

Hugo is na zijn studie begonnen als inkoper bij een producent van dakramen. Binnen een jaar is hij doorgegroeid tot inkoop manager waarbij hij inmiddels verantwoordelijk is voor de inkoop van de organisatie en 3 dochterondernemingen. Hierbij heeft hij niet alleen het inkoopbeleid van de dochterondernemingen ingericht maar ook verschillende productieprocessen ontworpen en geïmplementeerd. Dit heeft hij gedaan aan de hand van vergaderen en discussiëren met een technisch team die vermelden wat de wensen zijn. Hugo neemt hierin een voorzittersrol om zo tot de kern te komen van wat er nodig is. Met die gewonnen informatie maakt Hugo bekleedt momenteel de gehele inkoopafdeling waarbij hij het sparren met collega’s mist en daarom is hij latent opzoek naar een organisatie waarbij hij zichzelf meer kan ontwikkelen door middel van het sparren met andere collega’s van de afdeling.

Hugo is communicatief sterk. Hij houdt zich met gemak staande in het management team maar kan ook goed communiceren met mensen op de werkvloer. Hugo is heel proactief en zelfstandig ingesteld, als hij een vraagstuk voorgeschoteld krijgt waar hij nog geen ervaring mee heeft dan zal hij zelf op zoek gaan naar het antwoord. Met een hbo diploma en 3 jaar ervaring laat Hugo met zijn 27 jaar zien dat het doorzettingsvermogen heeft om taken snel onder de knie te krijgen en dat gebruikt om stappen te maken binnen een organisatie. Hugo voelt zich thuis in een team. Hij zal altijd meer taken voor zijn rekening nemen om zo de werkdruk bij zijn teamgenoten te verlichten.

Hugo heeft een opzegtermijn van twee maanden met een salarisindicatie van €3.500,- bruto op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de gehele inkoop van de organisatie + drie dochterondernemingen;
  • Opstellen van raamovereenkomsten met een tiental leveranciers;
  • Productieprocessen ontwikkelen en implementeren voor nieuwe dochterondernemeningen;
  • Wekelijks overleggen met het management team;
  • Voorzitter van het technisch overleg waarbij alle afdelingen delen wat ze nodig hebben. Hierbij de doorslaggevende factor die projecten goedkeurd of afkeurd op basis van budget mogelijkheden;
  • Toepassen van LEAN binnen de productie.

 

Functie

Inkoop manager

Leeftijd

27

Woonplaats

Valkenswaard

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact, SuperOffice, Microsoft Office (Excel, word, PowerPoint).