Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Christiaan (Supply Chain Coördinator)

Christiaan heeft ruim zeven jaar werkervaring. Het afgelopen half jaar heeft hij als Consultant procesverbeteringen bij productiebedrijven aangebracht door middel van de Lean methode. Hiervoor werkte hij als Supply Chain Planner bij een retailer en als Management Consultant voor supermarkten, om personeelsplanningen en processen op de vloer en zo goed mogelijk in te richten. Zijn expertise in data-analyse, verbeterprojecten en coaching hielp zijn werkgever uit de rode cijfers. Zijn hart ligt dan ook bij het bekijken, optimaliseren en automatiseren van processen. Hierbij is zijn doel altijd om toegevoegde waarde te creëren voor het bedrijf én haar werknemers. Christiaan wil zich graag meer focussen op de operatie en het optimaliseren. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Supply Chain Planner of Supply Chain Analist.

De positieve energie spat van Christiaan af als hij de ruimte binnenloopt. Zijn energieke houding en vlotte babbel maken hem een fijne gesprekspartner. Hij kan goed luisteren en heeft een pakkende manier van vertellen, waardoor hij mensen makkelijk met zich meekrijgt. Daarnaast is hij erg ambitieus, wat blijkt uit het feit dat hij bij zijn stageplek mocht blijven, naast zijn studie altijd werkte en een eigen bedrijf heeft opgezet.

Christiaan heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Procesverbeteringen bij productiebedrijven en kantooromgevingen door middel van de Lean methode eerstelijns managers die team aansturen.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

36

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

WFM systemen, Slim4, MS Office: Excel (goed), SharePoint, Word, PowerPoint, Outlook