Ernst (Inkoopmanager)

Ernst heeft twintig jaar ervaring in de Supply Chain, waarvan zo'n dertien jaar in een leidinggevende/sturende rol op de Inkoopafdeling. In zijn loopbaan heeft hij bij organisaties gewerkt in de productie-, industriële- en technische branche. Ernst was verantwoordelijk voor het leidinggeven en inrichten van de afdeling Inkoop en Warehouse. Daarnaast hield hij zich bezig met het optimaliseren van productieprocessen, het integreren van een nieuw ERP/MRP-systeem, inkoop voor projecten en producten en verbeteren van de Supply Chain binnen een organisatie. Zo heeft Ernst de productie-uren van negen machines geoptimaliseerd d.m.v. re-engineering, hierdoor werd er op jaarbasis 150.000 euro per machine bespaard. Ernst is op zoek naar een nieuwe uitdaging als (Senior)Inkoper/Supply Chain Manager.

Ernst is een ervaren professional met veel kennis van de markt. Hij houdt zichzelf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in zijn vakgebied, waardoor hij weet in te spelen op trends en zijn kennis up-to-date blijft. Ernst heeft een oplossend vermogen, wat maakt dat hij gemakkelijk bottlenecks herkent en problemen verhelpt. Hij is erg gedreven en betrokken, dit gecombineerd met bovenstaande zorgt er voor dat hij zijn collega's naar een hoger niveau kan tillen. Daarnaast is Ernst sociaal en communicatief vaardig, hierdoor is hij een aangename gesprekspartner voor zowel collega's als samenwerkende partijen.

Ernst is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie € 5.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het analyseren en optimaliseren van de Supply Chain processen;
  • Uitvoeren van audits op basis van ISO IATF bij zowel leveranciers als intern;
  • Leverancierscontracten beheren en opstellen;
  • Leiden van onderzoek naar nieuwe leveranciers;
  • Begeleiden van de integratie omtrent een nieuw ERP-systeem voor inkoop;
  • Het op peil brengen van aanwezige voorraden en het beheren van kosten;

Functie

Inkoopmanager

Leeftijd

45

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, uitstekend in woord en geschrift. Engels, uitstekend in woord en geschrift. Duits, uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Navision, Exact, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Office (Word, Outlook, Excel)