Marcel (HBO Starter Supply Chain)

Marcel gaat in 2019 zijn HBO Technische bedrijfskunde afronden. Tijdens zijn stages heeft hij veel ervaring opgedaan met het analyseren van data en aan de hand daarvan verbetertrajecten opstellen en uitvoeren. Hij heeft bijvoorbeeld een KPI traject gestart waarbij hij door middel van het huidige beleid heeft geanalyseerd welke KPI’s gegenereerd kunnen worden. Hier zijn 184 KPI’s uit voortgekomen. Door deze te rangschikken en te verwerken in een bowlerchart werden de KPI’s overzichtelijk en heeft het bedrijf dit in zijn totaliteit geïmplementeerd. Marcel is momenteel aan het oriënteren op de markt zodat hij, na zijn studie, meteen kan beginnen. Marcel ambieert een functie binnen een grotere organisatie in de techniek.

Marcel is een ambitieuze jongeman. Dit laat hij zien door de groei in zijn opleidingen. Hij draagt oplossingen aan die out-of-the-box zijn en vaak niet als standaard bestempeld worden. Deze manier van werken leidt ertoe dat hij op creatieve wijze naar mogelijkheden zoekt en die vervolgens weet te onderbouwen met feiten. Hij tackelt mogelijke problemen om zo twijfels bij andere weg te nemen. Verder is Marcel heel enthousiast. Hij is altijd gemotiveerd om een nieuw project te starten.  Aan het einde van een project kan hij zeggen dat hij er alles in heeft gestopt en het best haalbare resultaat eruit heeft gehaald.

Marcel is vanaf juni fulltime beschikbaar met een bruto salarisindicatie van €2.700,- op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

 • Onderzoeken van de mogelijkheid tot TPM (Total Productive Maintenance) aan equipment (handeling tools) binnen het productieproces;
 • Interviews houden met 18 interne partijen;
 • In kaart brengen van kpi's aan de hand van een bestaand beleid;
  • Hieruit ruim 180 kpi's gegenereerd;
  • Deze gefilterd op afdeling en vervolgens op subcategorieen;
  • Uiteindelijk 3- 6 kpi's per manager aangedragen;
 • Bowlingchart gemaakt om de kpi's beter te kunnen monitoren;
 • Uiteindelijke conclusie: TPM was niet mogelijk doordat er teveel factoren zouden veranderen waardoor het niet te monitoren valt en het budget te gering was.

 

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

25

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Visio, SPSS, MS Office (Excel, Word, PowerPoint).