Harm (Teamleider Productie)

Harm heeft al ruim 30 jaar ervaring als Ploegleider binnen verschillende productiebedrijven waarin hij, met zijn VAPRO B en C, proces- en lijnoperators heeft gecoacht om zo hun VAPRO te behalen. Ook heeft Harm een LEAN georiënteerd 5S traject binnen meerdere bedrijven succesvol geïmplementeerd, hij heeft ervaring met het toezien op de naleving van strenge HACCP en GMP+ richtlijnen en hij heeft al ruim 20 jaar ervaring in het leidinggeven aan gemiddeld 15 fte. Harm ambieert een leidinggevende rol binnen een productie organisatie, bijvoorbeeld als teamleider productie.

Harm is een enthousiaste man die prettig is in de omgang. Als leidinggevende is hij kalm en wordt ervaren als streng maar rechtvaardig. Als er onduidelijkheden zijn over bijvoorbeeld de werkzaamheden dan zal Harm met diegene om de tafel gaan zitten om zo de situatie uit te schetsen en onduidelijkheden te verhelpen. Met ruim 30 jaar ervaring heeft Harm veel kennis die hij deelt met (nieuwe) medewerkers. Deze aanpak zorgt ervoor dat de afdeling gemotiveerd te werk gaat en gezamenlijk doelen bereikt. Ook is Harm goed in het herkennen wat mensen aankunnen. Veel mensen hebben namelijk de neiging om zichzelf te onderschatten maar Harm weet hier met gemak doorheen te prikken om zo meer potentie eruit te halen.

Harm is per direct beschikbaar met een bruto salarisindicatie van €3.400,- op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Leidinggeven aan 10 fte binnen de productie en indirect aan de logistiek;
  • Dagelijks overdracht met overzicht van de gebeurtenissen van de afgelopen 16/24 uur;
  • Zorgdragen voor KPI's zoals onder andere output, leverbetrouwbaarheid en kwaliteit;
  • Implementeren van 5S en safety;
  • Waarborgen van de kwaliteit van het eindproduct;
    • Ondernemen van stappen indien de kwaliteit daalt;
  • Voorzitten van dagelijks productie overleg met de productiemanager en de afdelingen technische dienst, kwaliteit, logistiek en planning;
  • Optimaliseren van het productieproces door middel van verbetertrajecten.

Functie

Teamleider Productie

Leeftijd

54

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels en Duits voldoende in woord en matig in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Exce, Word, PowerPoint)