Jeroen (Supply Chain Planner)

Jeroen heeft nu een jaar werkervaring opgedaan als Supply Chain Planner binnen een productieorganisatie. Hij is verantwoordelijk voor een deel van het assortiment en zorgt dat het gehele proces vlekkeloos verloopt. Hiervoor besteld hij grondstoffen, beheert hij de voorraad en monitort hij de forecast. Daarnaast heeft hij ook een deel projectmanagement opgepakt binnen zijn functie. Hij analyseert alle Supply Chain processen en initieert projecten om deze te verbeteren. Momenteel is hij het leverbetrouwbaarheid proces aan het analyseren en optimaliseren. Jeroen is nu op zoek naar een volgende stap in zijn carrière met meer verantwoordelijkheden. Jeroen is latent op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain als Planner met leidinggevende ambities.

 

Jeroen is een sociale en representatieve jongeman. Hij is analytisch sterk, zo kan hij data gemakkelijk omzetten in bruikbare informatie en achterhalen waar het pijnpunt zit. Hierdoor heeft Jeroen, binnen zijn huidige functie, de verantwoordelijkheid gekregen om processen te analyseren en optimaliseren. Verder heeft Jeroen zich bewezen als leergierige doorzetter, wat blijkt uit de grote stappen die hij heeft gemaakt in een korte periode. 

 

Jeroen is fulltime beschikbaar, heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van €3.500,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Het bestellen van grondstoffen;
  • Verantwoordelijk voor de voorraadbeheer;
  • Monitoren van de forecast;
  • Gedeeltelijk verantwoordelijk voor de productieplanning;
  • Het opstellen van voorraad analyses;
  • Bewaken van levertijden;
  • Initiëren en leiden van diverse verbeter projecten;
  • Het analyseren en in kaart brengen van supply chain processen.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

24

Woonplaats

Waalwijk

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, Insightly, Content Management Systeem, MS Office (Excel, Word, PowerPoint)