Alex (Supply Chain Coördinator)

Alex is momenteel werkzaam als productieplanner bij een productie- en handelsorganisatie in destillaten. Hier ontwikkelt hij de productieschema’s waarbij hij rekening houdt met vraag, capaciteit en trends en beschikbaarheid en levertijden van grondstoffen. Voorheen heeft hij veel kennis opgedaan met IT systemen in zijn rollen als analist, consultant en sales advisor. Toch heeft hij zijn passie gevonden in het optimaliseren van logistieke processen, waarom hij hierin verder wil. Omdat hij zijn thuisland miste, is hij nu vastberaden om hier een mooie voor de lange termijn te vinden. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Productieplanner of Logistiek Coördinator.
Alex is in zijn tienerjaren professioneel basketballer geweest in het buitenland, waarbij hij ook captain van zijn team was. Als een echte motivator zorgt hij ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan, waardoor het team 100% voor de winst kon gaan. Omdat hij nu veel vanuit huis werkt, is hij ook goed in zelfstandig werken. Alex heeft een natuurlijk overwicht, niet alleen door zijn lengte, maar ook door zijn manier van doen in een gesprek. Hij luistert aandachtig, kan goed samenvatten en vervolgens helder en overtuigend zijn standpunt verwoorden. Alex gaat geen uitdaging uit de weg en kan zich snel in verschillende teams en culturen mengen, iets wat hem juist veel plezier bracht tijdens zijn jaren in het buitenland.
 
Alex is met 1 maand opzegtermijn, 40 uur per week beschikbaar, salarisindicatie van € 3.200,- b.p.m.
 

Werkzaamheden

• Verantwoordelijk voor productieschema's volgens deadlines voor bestaande bestellingen en verkoopprognoses;
• Werkte rechtstreeks met productiepersoneel om problemen en conflicten met de productieplanning op te lossen;
• Voorraden beoordeeld, productie statussen bijgehouden en bestelde materialen om consistente beschikbaarheid en naleving van het productieschema te bevorderen;
• Bewaakte werkdruk ten opzichte van het aanbod om capaciteitsbeperkingen te beoordelen en mogelijke risico's en onevenwichtigheden met belanghebbenden te communiceren.
 

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

26

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Hebreeuws goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Citrix, ServiceNow TS, Remedy TS, MS Office: Active Directory, Excel (goed), Word, Outlook, Pow