Roy (HBO Starter Supply Chain)

Roy heeft bijna een jaar werkervaring als Supply Chain Medewerker binnen een productiebedrijf. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het beheren en analyseren van de voorraad aan bewerkte producten uit het standaardassortiment. Om deze op peil te houden koopt Roy de ruwe grondstoffen in bij leveranciers in Scandinavië, Rusland en Duitsland en onderhandelt met ze over de prijs- en levervoorwaarden. Hij plant vervolgens de leveringen in en maakt de productieorders aan voor de bewerking van de grondstoffen. Hoewel Roy het naar zijn zin heeft binnen de organisatie zal zijn functie op termijn steeds meer richting die van Inkoper gaan. Helaas liggen zijn ambities niet bij die functie en met deze reden staat hij open voor een nieuwe uitdaging, bijvoorbeeld als Voorraadbeheerder of Supply Chain Coördinator.

Roy is een leergierige en gedreven jongeman. Tijdens zijn opleiding werden zijn analytische vaardigheden en uitstekende IT- en Excel-skills verder ontwikkeld. Niet voor niets is hij verantwoordelijk voor de implementatie van een nieuw ERP-systeem bij zijn huidige werkgever. Daarnaast onderscheidt hij zich door dit aan te vullen met een echte hands-on mentaliteit. Hij is hierdoor in staat goed te schakelen tussen werkzaamheden en afdelingen. Roy heeft een aanstekelijke portie enthousiasme en neemt zijn collega's hier makkelijk in mee.

Roy heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.650,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Maakt deel uit van een interne projectgroep die zich bezig houdt met de implementatie van een nieuwe ERP-systeem. Hiervoor zet hij alle artikeldata om en test hij tools;
  • Verantwoordelijk voor het inkopen van ruwe grondstoffen bij leveranciers in Scandinavië, Rusland en Duitsland;
  • Onderhandelen met leveranciers omtrent prijzen en levervoorwaarden;
  • Beheren en analyseren van de voorraad aan producten uit het standaardassortiment;
  • Opstellen en invoeren van productieorders voor producten uit het standaardassortiment;
  • Bijhouden van alle bijbehorende douane- en kwaliteitsdocumenten in het systeem;
  • Plannen en monitoren van binnenkomende goederen;
  • Schakelen met de werkvoorbereider, logistiek medewerkers en verkopers omtrent lopende en binnenkomende orders.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

22

Woonplaats

Regio Drechtsteden

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

ERP systemen & MS Office; Excel (expert), Word & PowerPoint