Roy (Supply Chain Coördinator)

Roy heeft na het behalen van zijn WO Master Supply Chain Management ruim anderhalf jaar werkervaring opgedaan als Supply Chain Medewerker. Binnen zijn functie is hij verantwoordelijk voor de inkoop, productie en verkoop van jonge planten en het bewaken van het supply chain proces om de leverbetrouwbaarheid van 97% te waarborgen. Hij heeft dagelijks nauw contact met productielocaties in Afrika, Supply Chain Planners en de afdeling Productie om processen efficient te laten verlopen. Hij koopt in bij eigen productielocaties, stelt de productieplanning op voor het handmatig of machinaal steken van stekken en overschotten bied hij actief aan bij klanten om maximaal rendement te behalen. Bij tekorten schakelt hij met Supply Chain Planners voor alternatieven. Ondanks dat hij het naar zijn zin heeft bij zijn huidige werkgever haalt hij niet meer voldoende uitdaging uit de functie. Doorgroeimogelijkheden zijn door gevolgen van COVID-19 niet mogelijk en met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain. 

Roy is een sympathieke en vriendelijke jongeman en een sportief type. Zo zit hij in het selectieteam bij zijn plaatselijke voetbalclub en is hij regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast is hij is te typeren als een échte doorzetter en wilt graag het beste uit zich zelf halen. Dit kun je terugzien in zijn behaalde diploma's en de wil om uitgedaagd te blijven op zowel privé als zakelijk vlak. 

Roy heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. 

Werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor de inkoop, productie en verkoop van jonge planten; 
 • Inkopen bij interne klanten aan de hand van klantorders; 
 • Opstellen en bijstellen van de productieplanning tot maximaal drie weken vooruit voor het handmatig of machinaal steken van stekken;
 • Nauw contact onderhouden met eigen productielocaties in het buitenland omtrent lopende orders; 
 • Bewaken van het Supply Chain proces om de leverbetrouwbaarheid van 97% te waarborgen; 
 • Overschotten actief aanbieden bij bestaande klanten en bij tekorten pro-actief oplossen in samenwerking met Supply Chain Planners voor het minimaliseren van derving; 
 • Masterdata invoeren bij het infaseren van nieuwe producten; 
 • Opstellen rapportages ten behoeven van productielocaties en managers; 
 • Bij afwezigheid van Supply Chain Planners taken overnemen; 
 • Betrokken bij interne projecten voor de optimalisatie van het artikelopname proces in het ERP-systeem en hiermee tijdsbesparing gerealiseerd. 
 • In samenwerking met de Business Proces Engineer de Masterdata compleet vervangen voor een productielocatie in Afrika. 

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

24

Woonplaats

Dordrecht

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Microsoft Dynamics NAV, PAT en MS Office: Excel (gevorderd), Word en PowerPoint