Carlijn (Inkoper)

Carlijn is een hbo-afgestudeerde dame met meer dan twee jaar ervaring in de Supply Chain als Inkoper/Voorraadbeheerder. Na haar studie is ze begonnen als Inkoop Assistent bij een organisatie in de FMCG. Carlijn heeft hier de markt leren kennen en verantwoordelijkheden gehad, zoals; inkooporders aanmaken, verschepingen controleren en contact onderhouden met leveranciers/klanten. Na een half jaar besloot ze een zelfstandige reis te maken naar Australië, mede om haar Engels te verbeteren en om zichzelf uit te dagen. Carlijn is bij terugkomst aan de slag gegaan als Inkoper/Voorraadbeheerder. Hier was ze verantwoordelijk voor het inkopen en monitoren van voorraadproducten, controleren en bestellen van klantorders en fungeerde ze als aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen. Carlijn ziet geen kans op ontwikkeling en/of doorgroeimogelijkheden bij haar huidige werkgever, wat maakt dat ze op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Inkoper.

 

Carlijn is een betrokken dame met een gedreven instelling. Dit zorgt ervoor dat ze veel verantwoordelijkheid neemt over haar werkzaamheden en haar taken altijd afgemaakt worden. Daarnaast is Carlijn stressbestendig en kan ze prioriteiten stellen, wat maakt dat ze om kan gaan met hectiek en haar werk hier niet onder zal leiden. Carlijn is collegiaal en heeft empathisch vermogen, dit zorgt er voor dat zij gewaardeerd wordt op de werkvloer.

 

Carlijn heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Inkopen/bestellen van voorraadproducten;
  • Monitoren van voorraadproducten;
  • Reduceren van incourante en vervallen voorraad;
  • Bestellen van voorraadorders en controleren van pakbonnen;
  • Aanmaken en bestellen van orders voor monteurs;
  • Controleren en bestellen van klantorders;
  • Ondersteunen van afdeling Verkoop;
  • Contact onderhouden en schakelen met leveranciers en interne afdelingen, zoals; Service, Goederenbeheer, Logistiek, Transport en Warehouse.

Functie

Inkoper

Leeftijd

26

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, uitstekend in woord en geschrift. Engels, goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Navision, AS 400, MS Office (Excel, Word, Outlook, Powerpoint)