Timo (Productieplanner)

Timo heeft ruim 20 jaar ervaring in de Supply Chain als Productieplanner. Zo heeft hij in Excel een nieuwe planningstool opgezet waardoor bottlenecks inzichtelijk werden en hieruit de gewenste output is ontstaan. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor alle inkomende grondstoffen en uitgaande partijen omtrent de productie en bezetting van productielijnen. In zijn rol als Productieplanner bij een verpakkingsbedrijf was hij verantwoordelijk voor het inplannen van machines met betrekking tot aantal operatoren per ploeg wat een vertaling is naar de klant en interne behoefte (halffabrikaat). Timo heeft het afgelopen jaar zorg gedragen voor zijn zieke moeder en is om deze reden nu opnieuw op zoek naar een plannersfunctie in de Supply Chain.

Timo is een analytisch onderlegde planner en steekt graag zijn handen uit zijn mouwen. In zijn vrije tijd gaat hij graag fietsen, wandelen en tennissen wat hem tot een actief persoon maakt. Daarnaast leest en puzzelt hij veel.      

Timo is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuw planningstool in Excel waardoor bottlenecks meer inzichtelijk weren en hierdoor gewerkt kan worden naar een gewenste output;
  • Intern opleiden van medewerkers om de planningstaken aan het eind van het jaar te kunnen overdragen.

Functie

Productieplanner

Leeftijd

53

Woonplaats

Alkmaar

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend

Computervaardigheden

MS Office: Excel, Word, Powerpoint.