Erik (Supply Chain Manager)

Erik heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de Supply Chain. In al die jaren heeft Erik zich bewezen als een manager die klaar staat voor de mens. Momenteel is Erik werkzaam als Logistiek Manager bij een groenten en fruit verwerkingsbedrijf. Hier is hij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces; aanvoer, interne goederenstromen, voorraadbeheer, distributie en informatiebeheer. Hij is hiernaast aansprakelijk voor het continue verbeteren van interne en externe processen. Tijdens zijn carrière heeft Erik veel ervaring opgedaan als leidinggevende. Momenteel wordt Erik niet genoeg uitgedaagd in zijn huidige functie en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als supply chain planner of teamleider bij een productie/technische organisatie.

Erik is een enthousiaste gedisciplineerde man. Hij weet zijn leven in te richten door middel van structuur en regels en dat zorgt voor een goede balans tussen zijn zakelijk en privé leven. Erik gaat doelgericht te werk door te sturen op kpi’s en wil het meeste uit zijn functie halen. Hij weet binnen een organisatie structuur te brengen door zijn mensgerichtheid in coachen of leidinggeven.  Hij was van kinds af aan al ambitieus en gedreven om zijn doelen te behalen. Als leidinggevende is hij rechtvaardig, je kan bij hem aankloppen met problemen en ideeën en houdt altijd balans tussen resultaat en mensgerichtheid. Verder is Erik altijd snel in het zien van mogelijkheden binnen een organisatie. Hij is analytisch sterk. Hij ziet kansen en gebruikt creatieve oplossingen om processen in het bedrijf te optimaliseren. Verder is Erik een prettige gesprekspartner.

Erik heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 5.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Ondersteunen in het opzetten van dit bedrijf;
  • Verantwoordelijk voor alle zaken op logistiek gebied waaronder inkoop, opslaan van bessen, afvalmanagement, koelsystemen, transport, veiligheid;
  • Plannen van de strategie voor de procesactiviteiten van het bedrijf zoals transport, opslag en distributie;
  • Ontwikkelen en implementeren van operationele procedures voor de ontvangst, behandeling, opslag en verzending van de goederen en materialen.

Functie

Supply Chain Manager

Leeftijd

44

Woonplaats

EIndhoven

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels uitstekend in woord en geschrift; Duits uitstekend in woord en geschrift; Spaans matig in woord en matig in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Windows. Lomosoft, Loptool, MS Office (Excel, Word, PowerPoint).