Daniel (Supply Chain Planner)

Daniel heeft bijna dertig jaar werkervaring, waarvan ruim elf jaar binnen de Supply Chain in diverse functies. Aan het begin van zijn carrière heeft hij zich voornamelijk gericht op de productieplanning, voorraadbeheer en het inkopen van producten. In zijn huidige functie als Materiaalplanner binnen een productieorganisatie is hij verantwoordelijk voor het op tijd beschikbaar stellen van de voorraad. Daarnaast koopt hij de benodigde grondstoffen in, heeft hij veel contact met leveranciers en verzorgt hij de forecast op basis van middellang termijn. Daniel is ook actief in verbeterprojecten om zo de voorraadverschillen te optimaliseren. In het verband met een verhuizing is Daniel nu op zoek naar een nieuwe uitdagende plannersfunctie.  

 

Daniel is een rustige man die gemakkelijk communiceert en zaken helder kan uitleggen. Hij kan snel schakelen en weet rustig te blijven in moeilijke situaties, wat hij ook gewend is vanuit zijn werkervaring in de food. Hierdoor pakt hij lastige situaties aan en gaat hij risico's niet uit de weg. Daarnaast is hij gedreven en proactief, wat maakt dat hij gemakkelijk knelpunten signaleert en met gepaste oplossingen komt. Daarnaast kan Daniel door zijn sociale en enthousiaste houding altijd fijn omgaan met collega’s.

 

Daniel is fulltime beschikbaar, heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Inkopen van de grondstoffen en verpakkingsmaterialen;
  • Afroepen van grondstoffen;
  • Het maken van afspraken met leveranciers ten behoeven van leverperformance en forecasting;
  • Naleven van de lead-times;
  • Contact onderhouden met leveranciers;
  • Opstellen van de forecast op middellange termijn;
  • Het beheren van de voorraad;
  • Organiseren transport en voorraadbeheer van gereed product van en naar externe magazijn.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

46

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Slimstock, Fobis, Exact, Acces, MS Office (Excel, Word, PowerPoint)