Annemarie (supply chain coördinator)

Annemarie is na haar studie begonnen als operationeel planner binnen de retail. Binnen deze functie was zij verantwoordelijk voor de inkoop bij leveranciers in Turkije. Ook heeft ze de planning en coördinatie van het transport en de productie voor haar rekening genomen. Inmiddels werkt ze al 13 jaar als Supply Chain Coördinator bij een productiebedrijf in de food. Hier is ze verantwoordelijk voor het operationeel inkopen van grondstoffen, planning van transporteurs, coördineren van transportorders en de bijbehorende documentatie, voorraadbeheer en tariefonderhandelingen. Annemarie is, na 13 jaar bij hetzelfde bedrijf, latent opzoek naar een nieuwe uitdaging als transport coördinator binnen een productiebedrijf.

Annemarie weet van aanpakken. Ze zit niet graag stil en gaat actief op zoek naar werk waardoor ze bezig blijft. Ze is secuur ingesteld en zal altijd zorgen dat haar werk foutloos en voor de deadline wordt ingediend. Hierdoor is ze uitermate betrouwbaar en heeft ze veel vertrouwen gewonnen bij haar collega’s. Annemarie is ook gemakkelijk in de omgang. Ze kan zaken goed uitleggen waardoor het schakelen met stakeholders vloeiend en snel verloopt.

Annemarie heeft een opzegtermijn van 2 maanden met een bruto salarisindicatie van € 3.250,- op basis van 32 uur. Een werkweek van 36 uur is voor haar bespreekbaar.

Werkzaamheden

  • Begeleiden van inkomende en uitgaande zendingen omtrent diepvries en vers;
  • Plannen van transport naar productielocaties, depots en klanten;
  • Planning genereren voor transporteurs, luchthavens, plants en airlines met bijbehorende documentatie;
    • Controleren en opvolgen van documenten (EUR-1, CMR, Health certificate, invoice);
  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer;
  • Onderhandelen over tarieven met transporteurs;
  • Afhandelen van claims omtrent transport en supply chain.

Functie

supply chain coördinator

Leeftijd

39

Woonplaats

Oss

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Sap Keyuser, Navision, Ms Office(Excel, Word, PowerPoint).