Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Janine (HBO Starter Supply Chain)

Janine heeft ruim een jaar ervaring in de Supply Chain. Zo is zij in haar huidige baan als Supply Chain Medewerker verantwoordelijk voor het maken van de forecast voor nieuwe producten en het bewaken van de voortgang, is zij Category Manager van een nieuw product en ondersteunt zij bij diverse projecten.

In haar studie heeft ze twee stages gevolgd, waarvan de eerste bij een interieurbedrijf. Janine was verantwoordelijkheid voor de klachtenafhandeling die niet direct bij de Customer Service konden worden opgelost. Met een percentage van 75% positief afgehandelde klachten, was haar stagebegeleider erg enthousiast over haar. Haar tweede stage volgde ze op eigen initiatief bij een expediteur, omdat ze hier nog weinig vanaf wist. Na een interessante en leerzame periode heeft ze ervoor gekozen door te zoeken naar een functie die beter bij haar ambities past en minder administratief is. Haar voorkeur gaat uit naar een functie waarin zij haar liefde voor retail in kwijt kan.

Janine is een vrolijke jongedame die met haar aanstekelijke glimlach haar gesprekspartners met zich meekrijgt. Ze omschrijft zichzelf als creatief, niet alleen omdat ze het interieur van vakantiehuisjes heeft gestyled, maar ook omdat ze out of the box denkt met het vinden van oplossingen. Dit bleek wel bij haar afstudeerstage, die door ontbrekende data op creatieve wijze succesvol heeft afgerond. Janine is altijd bezig, zowel in haar werk als in haar vrije tijd. Ze is proactief en pakt makkelijk en snel dingen op, wat haar tot een waardevolle aanvulling van een logistiek team maakt.

Janine is fulltime beschikbaar, heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Maken van forecasts voor nieuwe producten en deze voortgang bewaken;
  • Forecasten van de Nederlandse bloedvoorraad en sturing van deze voorraad in samenwerking met collega’s;
  • Ondersteuning bij diverse projecten;
  • Category manager van een (nieuw) bloedproduct.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

22

Woonplaats

Haarlem

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP (basis) en MS Office: Excel, Word, PowerPoint en Outlook.