Wente (Inkoper)

Wente is, na het afronden van haar hbo Management en Toerisme, begonnen als assistent inkoper bij een productiebedrijf in de elektronica. Hier heeft ze zichzelf in 4 jaar opgewerkt tot volwaardig Inkoper waar ze verantwoordelijk was voor het onderhouden van het contact met leverancier en bepalen van inkoopaantallen, inkoopprijzen en leverdata. Inmiddels is Wente doorgegroeid tot Inkoper bij een retailer. Hier is ze verantwoordelijk voor het maken van een selectie van leveranciers en het opstellen van raamovereenkomsten. Ook is ze verantwoordelijk voor het hele ordertraject en het waarborgen van de kwaliteit. Ook heeft ze de vrijheid om verbetervoorstellen aan te dragen en, na goedkeuring, door te voeren bij de desbetreffende afdelingen. Wente wil zichzelf blijven ontwikkelen en is daarom latent opzoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper binnen de supply chain.

 

Wente is een vrolijke, enthousiaste jonge vrouw die veel verantwoordelijkheden op zich neemt. Dit zorgt ervoor dat ze in relatief korte tijd veel verschillende taken voor haar rekening neemt en dit ook snel onder de knie krijgt. Als ze een nieuwe taak binnenkrijgt zorgt ze eerst voor structuur en overzicht. Ze verdeelt alles in mappen en zorgt dat ze, op basis van urgentie, de mappen afwerkt. Deze skill wordt versterkt met een drang om alles altijd beter te willen doen. Dit is voor haar collega’s een garantie dat het werk wat ze levert van een kwalitatief hoog niveau is.

 

Wente heeft een opzegtermijn van 1 maand met een bruto salarisindicatie van € 3.400,- per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het hele ordertraject;
  • Bepalen van inkoopaantallen, inkoopprijzen en leverdata;
  • Contact onderhouden met 30 - 40 leveranciers;
  • Inplannen van kwaliteitscontroles van de leveringen;
  • Klachtafhandeling omtrent leveringen;
  • Retour aantallen controleren en aanpassen indien nodig;
  • Intern schakelen met verschillende afdelingen ten behoeve van de inkoop;
  • Verbetervoorstellen doen omtrent producten, verpakkingsmateriaal en voorraad.

 

Functie

Inkoper

Leeftijd

27

Woonplaats

Valkenswaard

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Navision, SAP, MS Office (Excel, Word, PowerPoint).