Gijs (Voorraadbeheerder)

Gijs is werkzaam bij een internationale handels- en serviceorganisatie als Voorraadbeheerder. In deze rol stuurt, begeleidt en verbetert hij de supply chain processen, zodat een optimale productbeschikbaarheid gerealiseerd kan worden. Gijs is een zeer gewaardeerde werknemer en een bekend gezicht, want hij loopt er al 16 jaar rond. Begonnen als Warehouse Medewerker en over de jaren opgeklommen tot de onmisbare schakel in de supply chain die hij nu is. Gijs krijgt veel verantwoordelijkheid, momenteel als mede-eigenaar van een project om een nieuw distributiemodel op te zetten. Ook is hij de persoon bij wie zijn collega’s terecht kunnen wanneer zij problemen hebben met de interne systemen. Na een mooie en leerzame periode is Gijs nu klaar voor een volgende stap. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie met verantwoordelijkheid, die verder borduurt op zijn huidige rol, zoals Voorraadbeheerder of Coördinator.

 

Gijs is een sociale man met een positieve instelling en goed gevoel voor humor. Hij werkt hard en helpt ook graag zijn collega’s om het maximale uit hun werk te halen. Gijs is een echte teamspeler, wat terug te zien is in zijn vrije tijd, waarin hij graag voetbalt met zijn team. Samenwerken is een aspect in zijn werk waar hij plezier aan beleeft en goed in is, wat resulteerde in de coördinerende en motiverende rol die hij nu heeft. Gijs’s jarenlange ervaring in alle lagen van de organisatie hebben hem een expertise gegeven welke hij graag inzet om meerwaarde te creëren bij zijn volgende werkgever.

 

Gijs heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor een salarisindicatie van € 3.400,- bruto.

 

Werkzaamheden

  • Aansturen, begeleiden en verbeteren van de Supply Chain processen om een optimale beschikbaarheid van onderdelen voor de interne en externe klant te realiseren;
  • Analisten in het team voorzien van informatie uit en technische hulp in Excel, Tableau en Access;
  • Medeverantwoordelijk voor de gewenste servicegraad en omloopsnelheid;
  • Sturen op effectieve goederen- en informatiestromen, zodanig dat voldaan wordt aan de klanteisen en –wensen;
  • Rapportages maken en toezien op het behalen van goede resultaten in het proces;
  • Projectleider voor het opzetten van een nieuw distributiemodel.

Functie

Voorraadbeheerder

Leeftijd

36

Woonplaats

regio Amersfoort

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Citrix, Tableau, SLIM4 en MS Office: Excel (gevorderd), Access (gevorderd), Word en Outlook.