Yena (Supply Chain Coördinator)

Yena heeft 5 jaar ervaring opgedaan als inkoper/Supply Chain coördinator bij een Telecom bedrijf. In haar huidige rol is zij niet alleen een inkoopspecialist, maar werft ze ook nieuwe leveranciers, beheert ze de goederenstromen tussen wereldwijde warehouses/leveranciers en is ze verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Ze werkt samen met leveranciers en logistiek om ervoor te zorgen dat gekochte eenheden volledig en volgens de vereiste specificaties worden geleverd. Yena heeft met het huidige management niet voldoende affiniteit, dus is ze op zoek naar een inkoopfunctie binnen een internationale omgeving, waar operationele en tactische inkoopwerkzaamheden gecombineerd worden en waar ruimte is voor eigen initiatief.

 

Yena is communicatief zeer vaardig. Ze gaat gemakkelijk het gesprek aan met interne collega’s en leveranciers. Dit leidt er toe dat ze de juiste contacten heeft en snel kan schakelen bij problemen die optreden. Yena gaat creatief om met het vinden van oplossingen. Zo heeft ze voor een klant waarvoor een bepaald onderdeel niet meer geproduceerd werd, actief gezocht naar een nieuwe leverancier met een alternatief product. De klant kon hierdoor naar volle tevredenheid beleverd worden. Ook streeft Yena naar zelfontwikkeling. Door haar internationale achtergrond heeft Yena geleerd zelf taken aan te leren in nieuwe omgevingen en is ze daarom in staat processen snel te begrijpen.

 

Yena is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Inkopen van telecom componenten; componenten voor reparatie en volledige onderdelen;
  • Beheer van de supply chain voor reparaties, reserveonderdelen, buffervoorraad, magazijn, logistiek;
  • Ondersteunen van verkoopteam en productmanager bij het ontwerpen van telecom componenten en leveren op wereldwijde schaal;
  • Global sourcing van telecom onderdelen en het contact opleggen met nieuwe gekwalificeerde leveranciers;
  • Het voorspellen van kosten en het analyseren van risico's met betrekking tot de supply chain;
  • Contractonderhandeling: prijzen, betalingsvoorwaarden, leveringsvoorwaarden, kwaliteits-- en garantiebeleid.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

33

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Mandarijn uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Orcale (ERP), Servigistics, MS Office (Excel (advanced), Word, Powerpoint).