Thang (Inkoper)

Thang is een professional met meer dan tien jaar ervaring als Inkoper. Ze is ervaren in zowel inkoop, logistiek als productontwikkeling en heeft een afgeronde hbo opleiding in Business Administration, met de focus op Asian Trade Management. In haar meest recente functie als Project Manager is ze verantwoordelijk voor de in- en verkoop voor internationale klanten. Daarnaast is ze aanspreekpunt voor leveranciers en klanten en coördineert ze leveringen van A tot Z. Thang is in haar voorgaande functie als Inkoper verantwoordelijk geweest voor het bewaken en monitoren van voorraden, uitzetten en collectioneren van artikelen, maken van calculaties/kostprijzen en het ondergronden van productgroepen. Ook daar was ze aanspreekpunt voor leveranciers uit Azië en Europa, waar ze ook beurzen bezocht. Thang komt in haar meest recente functie als Project Manager niet helemaal tot haar recht, wat maakt dat ze op zoek is naar een een rol als Inkoper binnen een internationale organisatie.

 

Thang is een gedreven jongedame met een rustig maar duidelijk karakter. Ze weet wat er van haar verwacht wordt en zal dit dan ook tot op de puntjes waarmaken. Thang vindt het fijn om wat vrijheid te krijgen in haar rol aangezien ze graag input wil leveren en zaken creatief aan wil pakken. Zo weet ze gemakkelijk zelfstandig haar werk uit te voeren. Dit neemt niet weg dat ze erg collegiaal is en graag tussen de mensen zit. Thang is een ervaren inkoper met een hands-on mentaliteit en open houding.

 

Thang is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor in- en verkoop voor klanten uit binnen en buitenland;
  • Maken en doorzetten van orders;
  • Orders van klanten coördineren, van beginstadium tot levering;
  • Oplossen van problemen bij foutieve levering van producten;
  • Aanspreekpunt voor leveranciers en klanten;
  • Bewaken van samples, producties en processen;
  • Uitzetten van aanvragen bij leveranciers in het Verre Oosten;
  • Maken van analyses, calculaties en verkoopprijzen.

Functie

Inkoper

Leeftijd

34

Woonplaats

's Hertogenbosch

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, uitstekend in woord en geschrift. Thais, uitstekend in woord en geschrift. Engels, goed in woord en geschrift. Mandarijn, matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Slim4/Slimstock, Navision, JD Edwards, AFAS, MS Office (Excel, Word, Outlook, Powerpoint)