Samuel (Supply Chain Analist)

Samuel is bij deze supermarktketen verantwoordelijk voor de analyse van de landelijke Supply Chain. Met Advanced Excel en de Power BI maakt hij forecasts en forecasts tools voor zijn collega’s. Hij analyseert onder andere de voorraad, leverafstanden, levertijden, kosten, trends, capaciteit, en mancomeldingen. Op aanvraag staat Samuel in voor het opstellen van data-analyse tools of analyseert hij de data en verklaart hij de resultaten per rapport. Door zijn opgedane ervaring als materiaal- en productieplanner, demandplanner en voorraadbeheerder is Samuel nog beter in staat op een efficiënte manier de juiste data te verzamelen en te vertalen in forecasts. Op moment werkt Samuel vooral alleen en heet hij weinig terloopse contactmomenten met collega’s. In een volgende stap zoekt Samuel een organisatie waar hij zijn expertise als Supply Chain Analist nog beter vorm kan geven en werkt hij graag meer in teamverband. 

Samuel is Zeeuws van origine, recht door zee en staat met beide benen op de grond. Hij is hard werkend, ambitieus en wil zich altijd blijven door ontwikkelen. Hij verdiept zich tijdens zijn werk graag in materie dat buiten zijn takenpakket ligt. Naast zijn werk als productieplanner en vader zijn, is het Samuel gelukt om een BSc Wiskunde succesvol af te ronden. Met Samuel haal je een gemotiveerde professional in huis, wat een aanwinst kan zijn voor ieder team. Idealiter werkt Samuel 1 á 2 dagen per week op locatie en de rest vanuit huis, uiteraard na inwerkperiode succesvol te hebben doorlopen. 

Samuel heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. 

Werkzaamheden

• Verantwoordelijk voor het maken van rapportages per productcategorie omtrent onder andere de voorraad, leverafstanden, levertijden, kosten, trends, capaciteit, en mancomeldingen;
• Automatiseren van bestaande Excelbestanden en werkzaamheden met behulp van VBA ;
• Uitvoeren van data-analyses, deze doorgronden en deducties maken;
• Creëren van modellen maken en deze verklaren;
• Op aanvraag opzetten van forecasttools.

Functie

Supply Chain Analist

Leeftijd

40

Woonplaats

Hilversum

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Advanced Excel, Power BI, VBA, SQL, Delphi, QuickBasic, Python, R