Steven (Supply Chain Manager)

Steven heeft 18 jaar ervaring in de Supply Chain en meerdere functies bekleedt, zoals; Productieplanner, Supervisor Planning en Supply Chain Supervisor. Momenteel is hij werkzaam als Supply Chain Supervisor bij een groothandelsorganisatie in de automotive branche. Hier is Steven verantwoordelijk voor het verbeteren van processen en procedures omtrent inkoop, kosten en levertijd. Daarnaast realiseert hij zelf de inkoop van handelsproducten en stuurt hij 2 FTE (operationele inkoop) aan. Steven heeft tijdens deze functie een Slim4-systeem geïmplementeerd en traint zijn collega's om het te gebruiken. In zijn voorgaande functie, bij een andere organisatie, was hij ook Supply Chain Supervisor. Steven was hier Key-User van Slim4 en aansprakelijk voor de forecasting van de organisatie. Daarnaast beheerde hij de logistieke goederenstroom en voorraadniveaus van eindproducten, halffabricaten en componenten. Aangezien het bedrijf is verhuisd is Steven op zoek naar een nieuwe uitdaging, waar hij zijn kennis en kunde toe kan passen in de praktijk.

 

Steven is een gemotiveerde professional met doorzettingsvermogen. Hij doet zijn werk met de volledige inspanning om alles in juiste banen te leiden. Doordat hij kalm en analytisch is weet hij zijn werk erg accuraat en nauwkeurig uit te voeren. Het zien van oplossingen in plaats van problemen is iets waar Steven zich helemaal in kan vinden. Zo weet hij met een frisse blik zijn collega's aan te sturen op een positieve manier, wat maakt dat er graag met hem wordt samengewerkt.

 

Steven heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.250,- bruto per maand

Werkzaamheden

  • Aansturen van operationele inkopers (2 FTE);
  • Verbeteren en opzetten van processen en procedures van inkoop, kosten en levertijd;
  • Mede implementeren en onderhouden van Slim4-systeem;
  • Trainen van collega's/gebruikers omtrent Slim4;
  • Inkopen van handelsproducten en bepalen van forecast;
  • Onderhouden van relaties met leveranciers;
  • Slim 4 & Navision Key User.

Functie

Supply Chain Manager

Leeftijd

40

Woonplaats

Oosterhout

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, uitstekend in woord en geschrift. Engels, goed in woord en geschrift. Duits, voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Navision, BAAN, Oracle, SAP, SQL, MS Office (Excel, Word, Outlook, Powerpoint, Access, Power BI)