Berend (Productieplanner)

Berend heeft al ruim twee jaar ervaring binnen de Supply Chain bij een productiebedrijf in de food. In zijn huidige functie als Productieplanner is hij verantwoordelijk voor het opstellen van een juiste en tijdige productieplanning. Hierbij bewaakt hij de voortgang om de planning niet in gevaar te laten komen. Daarnaast beheert hij de voorraad en besteld hij grond- en hulpstoffen. Ondanks dat Berend het erg naar zijn zin heeft in zijn huidige functie wil hij zich graag verder ontwikkelen. Daarom is hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain, bijvoorbeeld als Supply Chain Planner.  

Berend is een rustige, leergierige jongeman die zich altijd voor de volle 100% inzet. Voor problemen en stressvolle situaties deinst hij niet terug. Daarnaast is hij een harde werker en maakt hij nieuwe informatie snel eigen. Hij ziet het leven dan ook door de visie van Arnold Schwarzenegger: “You can’t climb the ladder of success with your hands in your pockets.” Tevens legt hij makkelijk contacten en is hij een echte team player.

Berend heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.350,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Het opstellen van de productie planning op korte termijn (2 weken);
  • Het bestellen van grond- en hulpstoffen;
  • Afroepen van grond- en hulpstoffen;
  • Onderhandelen met leveranciers omtrent tijden/kwaliteit;
  • Verantwoordelijk voor de voorraadbeheer;
  • Het opstellen van voorraadanalyses;
  • Draaien van storingsdienst om de week. 

 

Functie

Productieplanner

Leeftijd

29

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Excel, Word, Powerpoint)