Nico (Inkoper)

Nico heeft al rum vier jaar ervaring binnen de Inkoop branche. In zijn huidige functie als Product Manager bij een internationale groothandel is hij eind verantwoordelijk voor één product groep. Hij volgt alle markt- en productontwikkelingen om zo op de hoogte te blijven van de producttrends. Hiervoor bezoekt hij ook regelmatig beurzen en fabrikanten in het Midden Oosten. Daarnaast sourced hij ook nieuwe artikelen, materialen en fabrikanten. In zijn vorige functie als Order Administrator was hij verantwoordelijk voor het gehele orderproces binnen de organisatie. Tevens initieerde en leiden hij verbeteringsvoorstellen en projecten om de inkoop processen te optimaliseren. Door gebrek aan uitdaging en ontwikkeling is Nico op zoek naar een nieuwe inkoop functie op strategisch niveau.

 

Nico is een vriendelijke, sociale jongeman met een gezonde dosis aan doorzettingsvermogen. Dit zorgt ervoor dat hij altijd zijn doelen weet te bereiken en het beste uit zichzelf en het team haalt. Daarnaast staat hij stevig in zijn schoenen en durft hij te zeggen waar het op staat. Tevens is hij zeer communicatief vaardig waardoor collega’s, klanten en leveranciers precies weten wat ze aan hem hebben.

 

Nico heeft een opzegtermijn van twee maanden, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Volgen van markt- en productontwikkelingen en producttrends;
  • Sourcen van nieuwe artikelen, materialen en fabrikanten;
  • Bezoeken van beurzen en fabrikanten in het Midden Oosten;
  • Ontwikkelen van nieuwe artikelen tot aan de inkoop;
  • Het bedenken en ontwikkelen van nieuwe producten in samenwerking met een grafisch designer;
  • Klantportfolio bedienen van internationale retailers en B2B bedrijven;
  • Ontwikkelen private labels;
  • In de markt positioneren van producten op verschillende niveaus.

Functie

Inkoper

Leeftijd

27

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Axapta2012, Unit 4, MS Office (Excel, Word, PowerPoint)