Danny (Supply Chain Engineer)

Danny is een ware professional in de Supply Chain. In zijn huidige functie als Supply Chain Engineer/LEAN-specialist is hij continue bezig met het optimaliseren en verbeteren van fysieke en systeemtechnische processen binnen de organisatie. Hierbij voert Danny valuestream-mappings uit en traint hij het personeel om op de juiste manier het proces te stimuleren. Voorheen heeft hij functies bekleedt als Material Analist/MMF-expert en Supervisor Inkoop & Planning. Danny heeft zichzelf als Material Analist bezig gehouden met forecasting, implementaties en safetystock analyse. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het analyseren van de voorraadbewegingen en het verbeteren hiervan. Als Supervisor Inkoop & Planning gaf hij leiding aan de inkopers en planners. Ook coördineerde hij projecten en stelde hij de forecast op in Oracle. Na 17 jaar bij dezelfde werkgever is Danny op zoek naar een nieuwe uitdaging als Continuous Improvement Engineer/LEAN-specialist. 

Danny is een gedreven, out of the box denkende professional. Hij doet er alles aan om een project op alle fronten te laten slagen met een positieve en creatieve insteek. Danny werkt graag op basis van feiten, om zo te fungeren als bindmiddel tussen theorie en praktijk. Zijn instelling om continue te verbeteren en zijn sociale/collegiale eigenschappen, zorgt er voor dat hij zijn team uitdaagt om te ontwikkelen.

Danny is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Optimaliseren van fysieke en systeemtechnische processen binnen de organisatie;
  • Voorbereiden en uitvoeren van process en valuestream-mappings;
  • Process analyses en presentatie van deze analyses;
  • Organiseren van verbeter-events zowel op vloer als kantoor;
  • Begeleiden van collega’s bij uitvoer A3 problem solving (LEAN).

Functie

Supply Chain Engineer

Leeftijd

44

Woonplaats

Bergen op Zoom

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, uitstekend in woord en geschrift. Engels, goed in woord en geschrift. Duits, voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel, Outlook, Acces, Powerpoint), ERP, Oracle (Key-User).