Marco (Inkoper)

Marco heeft ruim vier jaar ervaring binnen de Supply Chain. Na het afronden van zijn studie commerciële economie is hij direct aan de slag gegaan bij een groothandel. Hier is hij binnen gestroomd als Assistent Inkoper en na een jaar groeide hij door naar de functie van inkoper. Hier is hij verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces, denk hierbij aan de plaatsen van orders en het bewaken van de levertijd. Daarnaast zitten de meeste leveranciers internationaal, dus is hij dagelijks bezig om met verschillende tijdzones te communiceren. Van Amerika tot Azië, Marco heeft er wel ervaring mee en vind dit juist ook het leuke van zijn huidige functie. Naast het plaatsen van orders is hij verantwoordelijk voor de voorraadbeheer. Marco houdt van een duidelijke visie en omdat dat juist het gene is wat bij zijn huidige werkgever mist, is hij samen met Extra Talent opzoek naar een uitdagende baan als Inkoper.

Marco is een gemotiveerde gestructureerde jongeman. Dit is te zien doordat hij bij zijn huidige werkgever binnen kwam lopen als assistent inkoper en binnen een jaar al doorgegroeide naar de rol van volwaardig inkoper. Daarnaast is hij erg analytisch, hij wordt dan ook enthousiast van cijfers en data. Marco is een fijne gesprekspartner en communiceert aangenaam.

Marco heeft een opzegtermijn van een maand, en heeft een salarisindicatie van €3.600,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces;
  • Plaatsen van orders en levertijden bewaken;
  • In contact met internationale klanten/leveranciers;
  • Het afstemmen en onderhandelen van prijsafspraken met leveranciers;
  • Interne overleggen bijwonen;
  • Schakelen met kwaliteit, certificaten opvragen;
  • Continu opzoek naar betere/goedkopere leveranciers en producten.

Functie

Inkoper

Leeftijd

28

Woonplaats

Tilbrug

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Duits en Frans

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Powerpoint), SAP, AFAS