Fabian (Inkoper)

Fabian heeft 5 jaar ervaring als Inkoper. Binnen zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor het inkopen van medische handelsproducten bij leveranciers wereldwijd en het voorraadbeheer van ruim 60.000 sku's. Hij onderhoudt zijn eigen leveranciersportfolio en staat dagelijks in contact met leveranciers omtrent lopende zendingen, leveringscondities en prijzen. Waar nodig voert hij de onderhandelingen of zoekt hij naar nieuwe partijen om mee samen te werken. Ook voert hij verkoop,- voorraad,- en inkoopanalyses uit om overschoten of tekorten te minimaliseren. Daarnaast onderhoud hij de relaties met fabrikanten en klanten uit de B2B markt. Helaas is er een mismatch met de organisatie waardoor Fabian niet op zijn plek zit en is hij met deze reden op zoek naar een nieuwe rol als Inkoper, Werkvoorbereider of een samengestelde functie. 

Fabian zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Met zijn positieve energie vult hij de ruimte. Dit brengt hij ook over op zijn team. Het is dan ook een man die het beste tot zijn recht binnen een informele omgeving. Dat hij over communicatieve vaardigheden beschikt, is terug te zien in de dagelijkse contactmomenten met leveranciers en de beurzen die hij bezoekt om nieuwe contacten te leggen en te markt te onderzoeken. Fabian steekt graag de handen uit de mouwen en neemt het voortouw in het maken van beslissingen.

Fabian heeft een opzegtermijn van één maand, is 32-36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.650,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het inkopen van medische handelsproducten bij leveranciers wereldwijd;
  • Het zo optimaal mogelijk beheren van de voorraad van inkomende en uitgaande goederenstromen;
  • Het minimaliseren van overschotten en tekorten door middel van inkoop- en voorraadanalyses;
  • Het dagelijks onderhouden van contact met leveranciers omtrent lopende zendingen, levercondities en prijzen;
  • Waar nodig onderhandelen met leveranciers;
  • Sourcen naar nieuwe leveranciers; 
  • Relatiebeheer met fabrikanten; 
  • Dagelijks schakelen met interne afdelingen, zoals Verkoop, Marketing en Administratie. 
  • Bezoeken van beurzen en evenementen. 

Functie

Inkoper

Leeftijd

31

Woonplaats

Zoetermeer

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

ERP-systeem en MS Office; Excel (goed), Word en PowerPoint.