Marc (Supply Chain Planner)

Marc is een bachelor-gecertificeerde jongeman met ongeveer 1,5 jaar ervaring als Supply Chain Planner en meer dan 2 jaar werkervaring als Customer Service Agent. Na het afronden van zijn afstudeerstage is hij, door goede prestaties, blijven hangen bij zijn vorige werkgever. Marc was hier verantwoordelijk voor het opvolgen van boekingen omtrent containervervoer, facturatie/documentatie en het behandelen van disputen. Daarbij komt erg veel klantcontact kijken en is het schakelen met interne afdelingen, zoals; Sales en Logistiek, een dagelijkse kost. Marc onderhoudt ook het gehele proces omtrent klachtafhandeling en zorgt er voor dat zijn internationale klanten tot alle tevredenheid worden geholpen. Hierna is Marc aan de slag gegaan als Supply Chain Planner bij een grote productie/handelsorganisatie. Hier is hij verantwoordelijk voor het maken van de supply chain afdeling van de print afdeling, het beheren van de voorraad alsook het samenwerken met de demandplanner. Hij heeft dagelijks contact met leveranciers en klanten binnen de EMEA markt en is hiermee ook de tussenpersoon tussen de productieplanner en de stakeholders/markten. Doordat Marc graag bij een werkgever wilt werken waar een toekomstperspectief is (ook qua contract), is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een rol als Supply Chain Planner of Supply Chain Coördinator past het beste bij hem, een functie waarbij klantcontact hoog in het vaandel staat.

 

Marc is een nuchtere en optimistische jongeman. Hierdoor weet hij mensen tot rust de brengen en positiviteit uit te stralen. Doordat hij gemotiveerd en goedlachs is, weet hij gemakkelijk vertrouwen op te wekken en zijn werk ook daadwerkelijk goed uit te voeren. Daarnaast is Marc flexibel en stressbestendig, zo kan hij zijn hoofd koel houden in drukke omstandigheden en durft hij gerust wat langer door te werken om alles in juiste banen te leiden.

 

Marc heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Het beheren van de voorraad;
  • De supply chain planning maken zodat het op tijd op de markt is;
  • Werkt samen met de demand planner;
  • Contact met leveranciers, klanten en collega's binnen de EMEA markt;
  • Stock manueel alloceren op basis van forecast bij laag voorraad level;
  • Markten, stakeholders en klanten op de hoogte houden bij uitgestelde producties (ook bij fouten in de productie);
  • Communicatiepersoon tussen productieplanning en stakeholders/markten.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

24

Woonplaats

Rijkevorsel (BE)

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, uitstekend in woord en geschrift. Engels, uitstekend in woord en geschrift. Frans, goed in woord en geschrift. Duits, matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Outlook, Powerpoint), ERP (Navision, SAP).