Ruud (Demand Planner)

Ruud heeft ruim 20 jaar ervaring in de Supply Chain. In 2018 heeft hij naast zijn werk de hbo studie BSc Technische Bedrijfskunde (in deeltijd) afgerond. Ruud heeft met name ervaring in de rol van (Productie)Planner, zo is hij bij meerdere organisaties verantwoordelijk geweest voor het plannen van meerdere productielijnen, rekening houdend met machinespecificaties en –capaciteit en de inzet van personeel. Ook heeft Ruud diverse projecten geleid met betrekking tot de implementatie van (ERP) systemen en procesoptimalisatie. Zo heeft hij door een magazijnoptimalisatie een besparing van € 50.000 op jaarbasis weten te realiseren. Momenteel is hij werkzaam als Demand Planner en is hij verantwoordelijk voor lange termijn planningen en forecasts. Ruud heeft veel ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, dit ziet hij dan ook graag terug in zijn volgende uitdaging.

Ruud is een rustige man met een klantgerichte instelling. Hij zal alle mogelijkheden onderzoeken om te voldoen aan wensen van klanten. Wat Ruud onderscheidt, is zijn vermogen om het menselijke aspect in zijn werk te integreren. Wanneer afspraken onverhoopt niet kunnen worden nagekomen, komt hij met een onderbouwing. Ruud communiceert open en eerlijk, hij steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. Verder ligt Ruud goed in de groep en werkt hij graag in teamverband naar een gezamenlijk doel.

Ruud heeft een opzegtermijn van 4 weken en is beschikbaar voor 32 uur. Zijn salarisindicatie € 4.500,- bruto per maand, dit is op fulltime basis

Werkzaamheden

  •  

Functie

Demand Planner

Leeftijd

40

Woonplaats

Houten

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, MS Office: Excel, Word, PowerPoint